Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én nem találok nekem való férfit?
Sokat randizom, ismerkedem, de mióta szingli vagyok, egyre jobban kétségbeesem... Találkoztam szexmániással (amivel alapvetően nem is volt baj, de ez volt a maximum, amire képes volt), megrögzött munkanélkülivel, akinek nyaralás az élet 31 évesen, nős férfival, aki a 3. randin dobta be, hogy feleség várja otthon. Feladom, a Szex és New York ehhez képest semmi.
Velem van a gond?
Sokan mások is ugyanebben a helyzetben vannak. A megfelelőt megtalálni mind szexuális, mind emberi értelemben nagyon nem egyszerű.
Én pl nem randiztam exem óta, és vele is csak langyos víz volt a dolog...(Nincs feleségem, se kutyám, macska ellenben akad...)
Sok más hozzád hasonló csaj is így van vele, aki felült a cock carouselre. Valószínű lejjebb kellene adni az igényeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!