Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak én nem találok nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én nem találok nekem való férfit?

Figyelt kérdés

Sokat randizom, ismerkedem, de mióta szingli vagyok, egyre jobban kétségbeesem... Találkoztam szexmániással (amivel alapvetően nem is volt baj, de ez volt a maximum, amire képes volt), megrögzött munkanélkülivel, akinek nyaralás az élet 31 évesen, nős férfival, aki a 3. randin dobta be, hogy feleség várja otthon. Feladom, a Szex és New York ehhez képest semmi.

Velem van a gond?

2016. szept. 6. 22:53
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nekem is volt olyan időszakom, amikor csak szexre vágytam, de azért ez annyira kiábrándító. Nem a házasság a célom. :D
2016. szept. 6. 23:44
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok, csak nőkkel :PPPP
2016. szept. 7. 00:20
 13/22 anonim ***** válasza:
Csak te, mindenki más kapcsolatban van. Nem tudtad?
2016. szept. 7. 01:08
 14/22 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy nem találok normális nőt. Nehéz dolog ez kérem szépen. Lehet túl nagyok az igényeink. De azt se felejtsük el, ebben a korban már mindkét nem többsége kapcsolatban van, ezért korlátozottak a lehetőségek. Úgymond marad a selejt, persze van egy két kivétel. Én például jelenleg 1 olyan nőt ismerek akivel szívesen összejönnék. Pedig havi szinten elég sok új embert ismerek meg. Ez van maradunk agglegények.
2016. szept. 7. 01:37
 15/22 Noren1989 ***** válasza:

Sokan mások is ugyanebben a helyzetben vannak. A megfelelőt megtalálni mind szexuális, mind emberi értelemben nagyon nem egyszerű.

Én pl nem randiztam exem óta, és vele is csak langyos víz volt a dolog...(Nincs feleségem, se kutyám, macska ellenben akad...)

2016. szept. 7. 12:15
 16/22 anonim ***** válasza:
10. Ez nem igaz! En szivesen udvarolnek, aldoznek idot es energiat, ha lenne kinek, es lenne ertelme. Ja, es nem vagyok foglalt! 28/f. Kedves kerdezö, ez sajnos a modern kor problemaja, de biztos megtalalod az igazit!
2016. szept. 7. 13:07
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Sok más hozzád hasonló csaj is így van vele, aki felült a cock carouselre. Valószínű lejjebb kellene adni az igényeidet.

[link]

2016. szept. 7. 14:09
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
17: nem egyszerűbb lenne megnézni pld a "Csak szex és más semmi" c filmet? Abból megértenék, mire gondolsz...
2016. szept. 7. 14:24
 19/22 anonim ***** válasza:
Szia!Tamarának hívnak?
2016. szept. 7. 17:26
 20/22 A kérdező kommentje:
Nem. :)
2016. szept. 7. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!