Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy jövök ki ebből hogy ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jövök ki ebből hogy ezt hazudtam?

Figyelt kérdés
A lényeg h alapvetően elég nyitott vagyok azzal kapcsolatban, hogy szűz vagyok. De most egy új társaságban voltam, és kicsit beittam, nem is kicsit. Aztán meséltem valakinek hogy még sosem volt barátom, és így rámnezett h mii de biztos nem vagy már szűz, én meg nem is értem hogy miért de mondtam h jaaa nem. Most annyira kínosan érzem magam... Ha legközelebb szoba jön tok kínos lesz... 20L
2021. ápr. 14. 13:10
 1/9 Csicuki ***** válasza:
100%

Akkor tartsd fent a látszatot. Elèg annak a pasinak elmondanod, hogy az vagy akivel az első lesz.

21N

2021. ápr. 14. 13:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Úristen, ezt elbactad :)

Most öt perc alatt fogsz kapni száz ajánlatot szűztelenítésre :)

Legalább azt írtad volna oda hogy privit nem kérek, bár az is falra hányt borsó némelyeknek :)

2021. ápr. 14. 13:14
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Minden csoda hét napig tart. Ha olyannak hazudtad akivel akarsz valamit kellemetlen lehet, de amúgy amikor már ott leszel előtte bugyi nélkül akkor nem fogja érdekelni. Amúgy is figyeljen rád szex közben ugyanúgy akár szűz vagy, akár már 100 pasival voltál.
2021. ápr. 14. 13:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

1.) Szerintem rohadtul nem fog senkit sem érdekelni és nem ez lesz a téma, hogy te szűz vagy-e vagy sem.

2.) Ne érezd magad kínosan. Meséljek valami olyat ami igazán kínos? Programozóként dolgozom. Nincsen informatikai végzettségem, egyetemen is össz-vissz 0.5 évet voltam (és még csak nem is IK, hanem BTK). Körülöttem csak diplomás programozók dolgoznak, annyira hülye vagyok matekból, hogy még a szorzótáblát sem tudom fejből (nem vicc), kénytelen vagyok úgy tenni mintha érteném amikor olyan matematiai dolgokról beszélnek, amelyeknek még a nevét se tudnám leírni helyesen... de többet keresek mint a többségük...

2021. ápr. 14. 13:18
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Úgy, hogy gyorsan lefekszel velem, aztán probléma megoldva 😂😂
2021. ápr. 14. 13:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az első hozzászólóhoz!
2021. ápr. 14. 13:49
 7/9 A kérdező kommentje:
Amugy ez kolis történet (most nem vagyok ott) és félek h majd rakerdeznek h h vesztettem el... Amugy simán megkerdeznek tőlem, mert elég nyitott vagyok meg hamar közeli kapcsolatban érzik az emberek magukat velem :D
2021. ápr. 14. 13:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Értem, akkor bocs...nekem ez a "és te szűz vagy-e még, mikor vesztetted el?" annyira gyerekesnek tűnik...nem jártam koliban, ezek szerint ott még mindig ezt tolják?
2021. ápr. 14. 13:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy igen :D de nem csak a srácok.
2021. ápr. 14. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!