Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt hazudtam a lánynak hogy 37 vagyok és lefekszik velem, de utólag kiderül hogy valójában 45, akkor tud valami jogi eljárást indítani ellenem?
Mondjuk azon az alapon hogy megtévesztéssel vettem rá a szexre?
Tudni kell, hogy világosan megmondta előre, hogy 40 feletti pasival soha, semmi szín alatt nem fekudne le.
Kb. annyi, mintha azt mondtad volna neki, hogy piros színű alsónadrág van rajtad, közben meg kék.
Okés nyilván az életkoroddal kapcsolatos füllentés miatt esetleg jobban besértődhet.
4:
Miért, ha alatta van, akkor más a helyzet?
#2;
Az is igaz
Hát a 37 és a 45 nincs nagyon egymás mellett szóval ha nem veszi észre h rohadtúl nem 37 vagy az az Ő baja
De te csak akkor utód még a bokád ha 14 év alatti amúgy semmi
Amúgy ez épp annyira nonszensz mintha én azért jelentenék fel egy pasit mert azt hittem hogy 43 éves aztán kiderűl h 57 éves .. szóval érted
26N
Két okból lehet eljárást indítani: az egyik ha erőszakkal történt (ide értve azt is, ha nem volt akaratnyilvánításra képes állapotban - azaz tajrészegen feküdt kiütve), a másik ha kiskorú volt (akkor sem mindig, de hosszú nem írom le).
Más okból NEM lehet. Akkor sem ha titkosügynöknek hazudtad magad, vagy milliomosnak, vagy ha azt ígérted volna veszel neki egy repülőgépet, vagy feleségül veszed.
Ezzel együtt legközelebb ne hazudj, nem túl korrekt a másikkal szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!