Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom kérdezte, hogy hány partnerem volt előtte. Hazudtam neki mert tudom, hogy elítélne. Viszont az is nagyon bánt, hogy hazudnom kell neki. Ti elmondanátok vagy elengednétek a múltat és kész?
hazudnod KELL? miért kellene? ha nem tudsz őszinte lenni, akkor rég gondok vannak
én simán felvállalom a múltamat, még a gáz dolgokkal együtt
Nem szabad itt ilyet kérdezni mert a sok álszent emberke leszedi rólad a keresztvizet :)
Szerintetek milyen önbecsülésű férfi az aki ilyet megkérdez és őszinte választ vár?
Felháborító itt a kettős mérce is, ha egy férfi büszkélkedik 30-40 hódítással akkor ö a nagy Casanova, ha ezt egy nő teszi akkor simán leribizlizi a többség.
Kár volt hazudnod neki.
Vissza kellett volna kérdezned, hogy miért fontos ez neki.
(Semmi köze hozzá.)
Másik nézőpontot említenék. Az én szememben lefekhettél 500 fickóval is, csinálhattad pénzért is, el tudnám fogadni. Egyedül attól mennél össze a szememben, hogy nem vállalod érte a felelősséget.
Persze ez én vagyok, a pasid nevében nem nyilatkozhatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!