Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mivel kezdjek bele ha hazudtam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel kezdjek bele ha hazudtam?

Figyelt kérdés

El kezdtem egy sráccal írni és az írásomból észre vette amiért töröm a magyar nyelvet vagyis nem írok teljesen jól. Én azt mondtam neki hogy csak félig vagyok román félig magyar. Az igazság hogy anyukám és apukám is román. Így én is. Viszont vannak magyar barátaim és magyar rokonaim és megtanultam a nyelvet. Nem tudom hogy mondjam el ezt neki miután hazudtam? Sokat írunk és benne lenne a randiban is. Nem akarom elveszíteni.

24f

2021. ápr. 23. 18:12
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
93%
Mond, hogy a lelked mélyén magyarnak érzed magad, és emiatt érezted úgy, hogy félvérnek kell magad beállítsd.
2021. ápr. 23. 18:22
 2/25 anonim ***** válasza:
98%
Mondd azt, hogy szégyelled, de hazudtál erről, mert sokat csúfoltak stb.,de komolyan gondolod velebezért elmondod. Amúgy miért tetted?
2021. ápr. 23. 18:25
 3/25 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem ha nem mondtad konkrétan hogy anyud/apud magyar akkor teljesen oké.

Vagy ha mondtad is akkor csak próbálj ne beszélni róla. És ha később újra megkérdi mond azt hogy elírtad.

2021. ápr. 23. 18:27
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyáltalán nem akkor probléma, mint beállítod.

Inkább csak lódítás.

Igazi hazugság ez lenne, ha mondjuk olyat titkolnál,hogy még megvan az előző barátod, vagy egyéb olyat, aki befolyásolhat egy kapcsolat alakulást.

Biztos megérti, és nem fog neheztelni. Én biztos nem is foglalkoznék vele.

Sok sikert, fel a fejjel !

2021. ápr. 23. 18:31
 5/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nem mondtam el neki mert lehet zavarja hogy teljesen román vagyok. Nem akartam hogy vége legyen a dumálásnak...
2021. ápr. 23. 18:40
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Cuki vagy, de miért akarnál olyannal ismerkedni akinek mondjuk nem tetszene, hogy teljesen román vagy? Mindkettőtöket becsapod ezzel. Olyat keress aki elfogad úgy ahogy vagy!
2021. ápr. 23. 18:42
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem, ha randizni szeretne veled, akkor nem azért fog veled, hogy milyen származású vagy, hanem amiatt, mert szimpatikus neki a személyiséged, humorod. Nem minden a származás.
2021. ápr. 23. 18:53
 8/25 A kérdező kommentje:
Leírtam előb neki meg értette mitől van és azt mondta gondolta mert meg nézte a Facebookon a szüleim mert kíváncsi volt. Erre nem is gondoltam de azt mondta neki nem gond es örül hogy őszinte vagyok.
2021. ápr. 23. 19:20
 9/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat!
2021. ápr. 23. 19:21
 10/25 anonim ***** válasza:
95%

Örülök, hogy jól fogadta! :)

Amúgy még megjegyezném, hogy szerintem egészen korrektül írsz magyarul. Örülnék ha legalább feleennyire tudnék románul. Felicitări! :)

22/f

2021. ápr. 23. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!