Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ugye hogy helyesen tette apám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye hogy helyesen tette apám amikor katonának hívták be anno hogy melegnek hazudta magát? Sőt hogy legyen alibije még el is járt meleg szórakozóhelyekre. Anyut már ismerte és megértette ő is.

Figyelt kérdés
bizonyos barátim szerint egy gyáva féreg stb stb és nincs szükség ilyen emberekre a "nemzetnek" stb stb.... én meleg vagyok, de apám elfogad és teljesen nyitott.
2016. máj. 2. 20:22
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
6%
Hát egy gyáva féreg
2016. máj. 2. 20:25
 2/31 anonim ***** válasza:
1%

Ez valóban gyávaság, én értem hogy a sorkatonaság baromi nagy szívás volt annak idején, de akkor is mentségeket keresett volna ahhoz hogy ne kelljen beállnia, ha a ténylegesen támadnak minket?

A melegekkel nincs bajom.

2016. máj. 2. 20:26
 3/31 anonim ***** válasza:
94%
Engem nem érdekel. Hülyeség volt hogy így akarta megúszni, de ennek már mindegy. Viszont plusz pont jár neki amiért elfogadja a melegeket.
2016. máj. 2. 20:26
 4/31 A kérdező kommentje:
hehe, megmondom neki :) amúgy szerintem akkor is megúszta volna így és én teljesen pártolom és én is ezt tettem volna. amúgy még a mai napig vannak meleg baráti akikkel annak idején emiatt barátkozott össze és jóban vannak :)
2016. máj. 2. 20:28
 5/31 anonim ***** válasza:
0%
Akkor lehetséges, hogy apud egy kicsit valóban meleg. Ezzel semmi gond nincsen, de akkor is nagy a valószínűsége.
2016. máj. 2. 20:29
 6/31 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem meleg... azokkal a barátokkal csak ünnepekkor találkozunk. de neten beszélgetnek.. ennyi. 100% hogy apu neem meleg. mondta hogy nagy bajban lett volna ha csinálnia is kell valami szexuál dolgot, de azt szerencsére nem nézték....
2016. máj. 2. 20:31
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
xDDDDDDDD forma lehet a faterod
2016. máj. 2. 20:34
 8/31 anonim ***** válasza:
3%
Apád bu....zi, ez szánalmas
 9/31 anonim ***** válasza:
7%
Ugyanolyan gyava mint mint a fia dehat az alma nem esik messze a fajatol ... En csak 24 vagyok de sajnalom hogy nincs sorkatonasag.. Ha vegigmegyek az utcan hanyingerem a sok ferfinak nevezett tudja a fa.szom milyen teremtmenytol. Imadom hallgatni fater torteneteit es sajnalom hogy nem elhettem at azokat es csak a nemzetvedelmi egyetemen tapasztalhattam meg milyen is az az elet
 10/31 A kérdező kommentje:

egy: nem mondj ilyen szót mert bánt.

kettő: nem, nem az.

2016. máj. 2. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!