Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most biszex lennék vagy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most biszex lennék vagy csak azért vágyom erre mert jó volt anno?

Figyelt kérdés
Régen haverral csináltunk egy pénisz növelős cuccot. Legalábbis ő azt mondta ez az, amit egy dolog erősít csak meg, hogy nekem és neki is tényleg nagyobb lett 1,5 év alatt 2centivel. 19 évesek voltunk, szerintem ekkor még nőhet a pénisz, mások szerint nem, így nem tudom mi lehet az igazság, de a lényeg, hogy amikor csinálta nekem nagyon élveztem. Óriásiakat élveztem és azóta csak egy lány tudott hasonló élményt nyújtani de ő is a szájával. A lényeg, hogy egy ideje újra vágyom a dologra és gondoltam egy bi fiúval megpróbálok ismerkedni hátha kielégítő lenne számára egy ilyen egymásnak verős cucc és újra élvezhetnék nagyokat. Ez bennem is biszex hajlam lenne vagy sem? Amúgy ha van bi srác akinek ez szimpi, írhat Pestről.;)

2014. jún. 9. 08:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tehát a homokozást pénisznövelés címén adta be neked. Cseles. :-)
2014. jún. 9. 12:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

"Most biszex lennék vagy csak azért vágyom erre mert jó volt anno?"

mindkettő. azért volt jó anno, mert biszex vagy.

2014. jún. 9. 12:43
 3/5 anonim ***** válasza:
ha 2fiu ha elô is veszik,nem szpja le a fsyT.voltam fiuval meztelenûl,de nem volt ijen eszûnkbe.nektek igen.bi\ melega1vagy.
2014. jún. 9. 12:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Mi se szoptuk le. Ez csak a te fantáziád "heteró" barátom:)
2014. jún. 10. 19:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Irj ram.amugy meg mit csinaltatok hogy nott is?es hany eve volt?
2014. jún. 14. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!