Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ugye hogy helyesen tette apám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye hogy helyesen tette apám amikor katonának hívták be anno hogy melegnek hazudta magát? Sőt hogy legyen alibije még el is járt meleg szórakozóhelyekre. Anyut már ismerte és megértette ő is.

Figyelt kérdés
bizonyos barátim szerint egy gyáva féreg stb stb és nincs szükség ilyen emberekre a "nemzetnek" stb stb.... én meleg vagyok, de apám elfogad és teljesen nyitott.
2016. máj. 2. 20:22
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

kkor mégis csak átélhetted. másoknak meg hagyd meg a szabadságát. nekem pl volt pink, de inkább magenta hajam felül. apu nevetett rajta, de nem bántott érte, de vissza kellett festetnem, pont az ilyenek miatt....

"Ugyanolyan gyava mint mint a fia dehat az alma nem esik messze a fajatol ... En csak 24 vagyok de sajnalom hogy nincs sorkatonasag.. Ha vegigmegyek az utcan hanyingerem a sok ferfinak nevezett tudja a fa.szom milyen teremtmenytol. Imadom hallgatni fater torteneteit es sajnalom hogy nem elhettem at azokat es csak a nemzetvedelmi egyetemen tapasztalhattam meg milyen is az az elet

"

2016. máj. 2. 20:36
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ne foglalkozz a beszólásokkal. Sz'rd le őket!! :)
2016. máj. 2. 20:39
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz a beszolásokkal!!
2016. máj. 2. 20:41
 14/31 anonim ***** válasza:
0%
A barátaidnak igaza van az apád gyáva
2016. máj. 2. 20:42
 15/31 anonim ***** válasza:
12%

Én 30 éves vagyok, s én abban az utolsó évfolyamban voltam, akiket még behívtak sorozásra, de utána el is törölték a sorkatonaságot, így én "megúsztam" már.

Így, hogy nem voltam érintett, én is azt mondom, hogy ráférne a mai fiúkra a katonaság, hiszen amellett, hogy túlzásba viszik a divatolást, semmi férfias mentalitás nincs bennük, tisztelet a kivételnek persze.

Na de ha én kerülnék olyan helyzetbe, hogy mennem kellett volna katonának, én is valszeg bármit megtettem volna annak érdekében, hogy megússzam, így apud sem elítélendő emiatt.

2016. máj. 2. 20:44
 16/31 A kérdező kommentje:
amúgy nem gyáva, mert ki mer állni magáért és mindnyájunkért. Csak nem értette egyet ezzel a dologgal és szerinte baromság és felesleges. nem akart bohóckodni évekig gatyában, inkább normális életet élt. A legjobb apuka a világon. nagyon szeretem. Én simán megölelhetem apámat és ő is megölel engem és ez marha kevés -igazából egy sem- barátom apukájáról mondható el...
2016. máj. 2. 20:44
 17/31 anonim ***** válasza:
0%
16. Takarodj innen a f'szba !!
2016. máj. 2. 20:45
 18/31 anonim ***** válasza:
93%
21. NEKED nincs jogod élni te homofob féreg!"
2016. máj. 2. 20:49
 19/31 anonim ***** válasza:
0%
22. Szánalmas vagy
2016. máj. 2. 20:51
 20/31 anonim ***** válasza:
95%
Ez mekkora. Én nem is tudtam, hogy rákérdeztek az irányultságra a sorozásnál, és a melegek nem lehettek katonák. Bár ha nagyon meg akartam volna úszni, én valami mást mondtam volna.
2016. máj. 2. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!