Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi/Meleg fiúk, ti örültetek volna ha valaki anno segít?
Szerencsére én találtam egy olyan barátot, aki mindenben segít, akihez bármilyen problémával fordulhatok :)
És a szerelmemet is megtaláltam :)
Úgy gondolom mindenkinek szüksége lenne egy ilyen barátra.
Nagyon jó szülő lenne belőled. Szerintem!
Szerencsés lehet az a srác akinek segítesz! Én így gondolom! Nekem is jó lett volna ha van egy ilyen. Sajnos én is sok dolgot megszívtam.:( Bár néha jó ha megszívja az ember, de pár dolgot szívesebben tanultam volna meg más kárán...
de én örülnék..
19 vagyok, azt se tudom, hol áll a fejem.. Kapcsolatot szeretnék, de alig találok korombelit aki normális, pedig nem vagyok ronda egyáltalán, mégse :(
Ez valoban jo lenne. Specko en eleg sokszor estem pofara, illetve hosszu beszgetes vegen kozolte hogy "jah amugy baratnom van bocs", vagy szimplan huzzak csak. Tamogatnam a "mas karan" valo tanulast peldaul storykbol is :)
Nekem ez tetszik!
18/f/bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!