Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteróként volt olyan hogy beleszerettél egy férfibe?
Érdekelne hogy volt-e olyan hogy magadat teljesen heteroszexuálisnak tartod magad.
De volt 1 férfi akivel sok időt töltöttél (és aki meleg) kettesben és még volt benne valami ami megfogott és elgondolkodtál rajta hogy milyen lenne vele. És végül léptél is az ügyben.
19
Na ez már végképp sok...
Neked kétszámjegyű az iq szinted....
Kivizsgálást igénylesz..
Gyere be dobok egy beutalót Nagykállóba mert Mo. legjobb elmeosztálya ott van.. Peströl is oda küldik a nagyon okosakat mint te..
Már a téma úgy el ment az igazi kérdéstől úgy hogy itt kérdezek még egyet.
Akkor is meleg/biszex az illető ha csak ezzel az 1 férfival lép fel szexuális kapcsolatra? Se előtte, se utána nem történik mással?
"Akkor is meleg/biszex az illető ha csak ezzel az 1 férfival lép fel szexuális kapcsolatra? Se előtte, se utána nem történik mással?"
Szerintem ez lehetséges. Én azt mondanám, hogy az illetőben benne van a biszex hajlam, csak épp egyetlen esetre korlátozódik.
Külföldön ilyesmire úgy utalnak, hogy azért az egy emberért lenne meleg. Csak érte, miatta, se előtte, se utána senkiért.
Én nem használnám erre, a heteroflexible kifejezést, mert szerintem ilyen nincs, ez csak mentségül használják azok a férfiak, akik alkalmanként (ritkán) engednek a biszex vágyaiknak, de nem vallanák be soha, és ezért mindig heteroként utalnak saját magukra.
(#5-ös -ma 11:23- voltam)
"Akkor is meleg/biszex az illető ha csak ezzel az 1 férfival lép fel szexuális kapcsolatra? Se előtte, se utána nem történik mással?"
Igen, akkor is meleg/biszex.
Sőt! Akkor is lehet valaki meleg/bi, ha soha az életében nem volt szexuális kapcsolata azonos neművel.
Egy heteroszexuális nem vonzódik a saját neméhez. Ennek nincsenek fokozatai, nem vonzódik kicsit vagy nagyon sem.
Viszont egy homo/bi ember megteheti, hogy valamilyen okból nem éli meg a szexualitását (akár azért, mert magának sem akarja beismerni, vagy csak fél, esetleg a társadalmi közeg tartja vissza).
Ha valaki a saját neme iránt érez szexuális vonzalmat, akkor az NEM heteroszexuális, és ez független attól, hogy van e felesége, kipróbálta e tényleg, csak egy este volt, csak orál volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!