Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Heteróként volt olyan hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteróként volt olyan hogy beleszerettél egy férfibe?

Figyelt kérdés

Érdekelne hogy volt-e olyan hogy magadat teljesen heteroszexuálisnak tartod magad.

De volt 1 férfi akivel sok időt töltöttél (és aki meleg) kettesben és még volt benne valami ami megfogott és elgondolkodtál rajta hogy milyen lenne vele. És végül léptél is az ügyben.

2021. jan. 19. 11:08
A kérdező szavazást indított:
Volt ilyen és léptem is.
Volt ilyen de nem léptem
Volt ilyen és ő lépet
Nem volt ilyen.
31 szavazat
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
94%
Heterobol váltam biszexé, ami egyáltalán nem zavar, sőt néha jo is..
2021. jan. 19. 11:09
 2/35 anonim ***** válasza:
73%
Nem volt, azért vagyok heteró. Egyébként nem az számít minek vallod magad, hanem az hogy mit kívánsz, milyenek az érzéseid. Mondhatja magát valaki heterónak ha közben izgatja fantáziáját "ezt-azt kipróbálni" egy másik férfivel, mert nem hetero hanem max. biszex csak magának sem meri bevallani.
2021. jan. 19. 11:10
 3/35 anonim ***** válasza:
32%

Nem vagy heteró, csakxólok, mert olvasod ezt a kategóriát..

Ha hetero lennél, nem érdekelne ez a kategória, ezáltal ide se lapoznál.. De itt vagy .. Miért olvasol olyat, ami nemillik rád, vagy nem érdekel?

Minimum biszex / vagy homi vagy..

EZZEL SEMMI GOND CSAK EL KELL MAGAD FOGADNI ÉS KÉSz !!

🙂

2021. jan. 19. 11:18
 4/35 anonim ***** válasza:
0%
#3, és mivan akkor ha heteróként olvasgatja az itteni dolgokat? ha ő azt mondta, hogy hetero, akkor hetero, ne akarjad rábeszélni az ellenkezőjére, majd ő tudja, hogy micsoda, ezt a béna fogadd el magad szöveget meg bekéne fejezni, mert már unalmas, pls ne akarjad már jobban tudni, hogy ő hetero vagy sem, képzeld én is hetero vagyok, na bumm, és mégis elolvastam ezt a kérdéset, változott valami? nem, ennyit erről
2021. jan. 19. 11:22
 5/35 anonim ***** válasza:
79%

#3 (ma 11:18) Bocsi, de nincs igazad. Én hetero nőként rendszeresen olvasom a homoszexuális kategóriát. Attól, hogy valaki szeret tájékozott lenni, vagy érdekli a téma, attól még nem változik meg senkinek a szexuális orientációja. Csak mondom.

(elnézést az off-ért)

2021. jan. 19. 11:23
 6/35 anonim ***** válasza:
6%

na, megint itt az okostojás, aki meggyőz, hogy ha valaki elolvas egy kérdést, akkor már legalább biszex de akár homob*zi is lehet!

alapból úgy kezdődik a kérdés, hogy "heterók"! az tudod milyen? NORMÁLIS, a másik nemhez vonzódik ;)

2021. jan. 19. 11:24
 7/35 anonim ***** válasza:
30%

Ha már itt tartunk...

Egy heteró lendülettel bebasz egyet annak aki az ő számára homo tartalmat mutogatna.. Ez legyen akár ez a szöveg / kategória is..

Téged ez érdekel, ezért vagy itt..

Mi a problémád ? :))

Fordított pszichológia? Vágod?

Minden emberben benne van a vágy a saját neméhez is...

Nőknél is .. z a kérdés kiben mikor s hogy mutatkozik meg...

Oxy? :D :D :D

2021. jan. 19. 11:26
 8/35 anonim ***** válasza:
37%

Ok.

Én doki vagyok... :)

Te is? Mert ha igen, akkor neked is lenyomták a 8 év alatt a rengeteg identitás, fordított pszichológia, nemi vágyak, és még sorolhatnám..

Maradjunk annyiban , hogy benned is ott a vágy csak nem tudni mikor s hogy s minek a hatására törik elő belőled...

Kinslwy-skála...

Végezz te is orvosit, majd meglátod, hogy nem úgy van minden ahogy a csőlátásoddal látsz..

🙂

2021. jan. 19. 11:28
 9/35 anonim ***** válasza:
20%
#4-7, nekem ne okoskodjál, jaj elvolvastam egy kérdést, huha, megyek és lesmárolom a szomszéd srácot azonnal, nem értem a te fajtádat, inkább mennyél és terjesszed a hülyeségedet annak aki kíváncsi rá, tudod ez a kérdés heteróknak szólt, így heteróként jogom volt válaszolni, magadnál keresgéljed a problémát, #6, egyetértek veled
2021. jan. 19. 11:33
 10/35 anonim ***** válasza:
81%
Hogy néz ki a szomszéd srác? Kis széparcú, feminin, lányos alkatú? :)
2021. jan. 19. 11:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!