Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a legjobb barátomba. Mit tegyek?
Annyi a sztori, hogy van egy barátom, akivel nagyon jól megértjük egymást. Sokat dumálunk, meg minden.
Viszont itt jön a dolgok érdekesebbik része. Az idők alatt sikerült beleszeretnem. :/ Ő ezt nem tudja, sőt, még azt sem, hogy én más beállítottságú vagyok.
Az írásaiból sokszor az jön le, hogy neki sem lenne ellenére a dolog, viszont van barátnője. Legalábbis úgy tűnik. De egyáltalán nem kerek nekem ez sem, mivel ő úgy mondja, hogy csaj ismerőse, viszont a lány az meg azt mondja, hogy a barátnője neki. De ez nagyon ambivalens, így most nem tudom pontosan. De nem is merek rákérdezni. Bár a facebook profilján is egyedülálló a státusza, és sosem kommentel a képei alá egy lány sem. Tehát ez így... ja, érdekes.
Az a lényeg, hogy nem tudom mitévő legyek. Nem szeretném elrontani a barátságunkat egy ilyen dologgal, viszont a szerelem vak... nem tudok parancsolni neki. :/
Lehet jobb, ha nem mondom el neki soha? Vagy várjak vele?
2-es:
Mert nem a fiú+lány=normális? Szerintem de :)
#1: Hát azért az még akkor is elég meredek lenne szerintem.
#2: Nem tudom biztosra a fentiek miatt, hogy most csak ismerőse, vagy barátnője, csak van rá esély. :D Azt viszont dehogy várom el, hogyha elmondom, akkor belém szeret, max. annyi, hogy legjobb barátok maradunk, csak ennyivel többet tud rólam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!