Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy homoszexuális pasi hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy homoszexuális pasi hogy tud beleszeretni, és szexuálisan vonzódni egy hetro srcáchoz?

Figyelt kérdés
Miért nem tartja tiszteletebe?
2020. máj. 28. 06:11
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat,elirtam. Hetero sráchoz
2020. máj. 28. 06:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy kihez vonzódsz vagy leszel szerelmes nem te választod, a heteróknál is ugyanez történik csak ott házas nővel/férfival. Intelligencia kérdése hogy képes vagy-e elengedni.
2020. máj. 28. 06:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy ahogy a heteró pasi is vonzónak lát egy leszbikus nőt. Azért mert a nőkhöz vonzódik a melegek meg a férfiakhoz. A kérdés nem itt van. A tiszteletben tartás ott kezdődik, hogy a vonzalma ellenére hogyan viszonyul a másikhoz. Vonzódni valakihez nem bűn, őt ezzel zaklatni viszont az. Nekem melegként természetesen tetszenek olyan férfiak akik számomra vonzóak, de heteroszexuálisok. Viszont párválasztáskor alapvető, hogy olyan férfiakat keresek akik tudottan melegek. Hisz tiszteletben tartom az orientációját hisz azt szeretném, hogy az enyémet is tiszteletben tartsák mások. Ez ilyen egyszerű.
2020. máj. 28. 07:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
3-as nagyon jot irt. A szexuàlis orientàcio nem làtszodik senkin, viszont minden màs olyan külsö és belsö tulajdonsàg igen, ami vonzo lehet.
2020. máj. 28. 08:54
 5/8 A kérdező kommentje:
És ti hogy látjátok a homoszexuális heteroszexuális férfi barátságot? Lehetseges? Nektek van esetleg? Vagy egy hetero nem köt barátságot sok esetben homoszexualisokkal?
2020. máj. 28. 10:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom más hogy van vele.

Nekem vannak heteró és meleg barátaim is. És van párom. A barátságaim valóban barátságok és fel sem merül több sem a melegekkel sem a heterókkal. Így működik és lehetséges.

2020. máj. 28. 10:46
 7/8 A kérdező kommentje:

Én lány vagy a páromnak van egy szintén fiú barátja aki meleg. És nagyib jól kijonnek. Viszont a meleg srác szerelmes lett a páromba. De meg ennek ellenére is beszel vele a párom messengerem. Személyesen nem igazán találkoznak már. Azt mondta nem tehet róla hogy szerelmes bele. Viszont meg fordult a fejembe hogy a párom biszex vagy érez iránta valamit

Ezt honnan lehet tudni ha így van?

2020. máj. 28. 11:04
 8/8 kovpet ***** válasza:
100%

Magyarul nem történt semmi, nem is találkoznak, de mégis féltékenykedsz?

Tipikus nő... ha nincs baj, hát csinál.

2020. máj. 29. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!