Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Élvezte az együttlétet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élvezte az együttlétet?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel 5 éve ismerkedtem meg. Magát heteronak vallja és van egy másik haverja, azt mondta a srác, hogy ez a haverja leszopta egyszer. Nem tudtam, hogy velem is szeretne valamit, egy este nálam iszogattunk és felhozta a dolgot, a vége az lett, hogy leszoptam őt. Elélvezett meg éreztem rajta, hogy élvezi. Aztán szóba került a dolog és mondta hogy a másik haverja jobban szopott. Rosszul esett ez, mert az a haverja fiatalabb is nálam és tapasztalatlanabb nekem kellett volna jobban csinálni. Szóval teljesen elkenődtem mert azthittem jól csinálom. Végül már nem szeretné többet csinálni velem nyílván nem mondta hogy ez miatt nem meg mondta hogy nem volt rossz.

25F

2020. dec. 13. 16:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
a 10-es válaszoló nagyon-nagyon jól leírta amit én is gondolok:) ritkán olvasni ilyet, nemhogy tapasztalni..
2020. dec. 13. 21:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!