Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek meleg a barátom? 24N

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meleg a barátom? 24N

Figyelt kérdés
sosem volt kedve igazán szexelni,mindig halasztgatta amikor össze jöttünk akkor is,előtte is ez volt a barátnőivel elmondása alapján. Évek óta egyáltalán nem csináljuk már,azt mondja neki nincs kedve,igénye. Anális dolgok izgatják fel igazán,de elvileg csak lányokkal kapcsolatban. De mindig csak lányokról beszélt,nem vettem észre hogy fiú tetszene neki. (és imád öltözködni, a divatos ruhákat, jobban szeret vásárolni mint én) Szerintetek?
2020. dec. 1. 10:35
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%

#20: Én csak azt nem értem, hogy miért pofázol bele olyan dolgokba, amit láthatóan nem is tudsz értelmezni???

Menj el politikusnak, azok élnek abból, hogy azt magyaráznak bele valamibe, amit csak akarnak!

Most tényleg kezdjem el magyarázni neked, hogy nem arról írtam, hogy a gyerekeit bánja... ...DE, ha magát a kapcsolatot bánja, abból egyenesen következik, hogy ha nem ment volna bele ebbe a kapcsolatba, akkor ezek a gyerekei sem születtek volna meg! Érted? Nem ugye? Már mindjárt gondoltam... :-)

2020. dec. 3. 15:25
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

“#18: most sem túlságosan tisztább a kép, de ezzel tulajdonképpen azt fejezted ki, hogy bárcsak ne születtek volna meg a gyerekeid, hiszen megbántad.”

Ember ezt te írtad. Úgy látszik még azt sem tudod értelmezni amit te magad írtál... Kezdem úgy érezni hogy te is egy meleg pasi vagy aki szintén megházasodott. :D

2020. dec. 3. 15:36
 23/23 anonim ***** válasza:
0%

#22: Fúúú basz.ki, te annál is hülyébb vagy, mint azt elsőre gondoltam, de jól tippeltem, hogy másodjára sem értetted meg, így tehát ne is ragozzuk... :-)

Hidd azt, hogy nálad van az igazság ékköve, abban igazad van tényleg, hogyha sokáig szajkózod a baromságaidat, végül lesznek akik elhiszik, Gyurcsány is ezt csinálta, de nem is tudott róla leszokni... :-)

2020. dec. 3. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!