Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek meleg a barátom? 24N

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meleg a barátom? 24N

Figyelt kérdés
sosem volt kedve igazán szexelni,mindig halasztgatta amikor össze jöttünk akkor is,előtte is ez volt a barátnőivel elmondása alapján. Évek óta egyáltalán nem csináljuk már,azt mondja neki nincs kedve,igénye. Anális dolgok izgatják fel igazán,de elvileg csak lányokkal kapcsolatban. De mindig csak lányokról beszélt,nem vettem észre hogy fiú tetszene neki. (és imád öltözködni, a divatos ruhákat, jobban szeret vásárolni mint én) Szerintetek?
2020. dec. 1. 10:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
96%
Azt azért tisztázd magadban hogy egyeltalán érdemes e folytatni vele?Mert attól hogy esetleg szereted nem biztos hogy így akarod leélni a kapcsolatod vele... Tudom hogy sokan ezért megköveznek de ami nem megy ne erőltesd!Vannak dolgok amikor bizony váltani kell mert ez előbb utóbb még rosszabb lesz,legalábbis neked belül a lelkedben.....
2020. dec. 1. 12:38
 12/23 anonim ***** válasza:
2%

Szerintem esélyes.

De miért vagy egy ilyen antiférfival, aki még jól megdugni sem tud??

2020. dec. 1. 13:27
 13/23 anonim ***** válasza:
96%

Próbaképp felvethetnéd, hogy: mi lenne ha bevennénk egy férfit is...

Én arra gondolok, hogy alacsony a libidója, esetleg biszexuális.

2020. dec. 1. 14:22
 14/23 anonim ***** válasza:
27%

Aki ilyen fiatalon nem döngeti a barátnőjét, és anális dolgokról álmodozik az

Fúl passzív meleg mint a kályha.

Te meg így szeretnél élni mellette hogy soha nem vagy megdöngetve?

Lehet soha nem fogja bevalani még saját magának se hogy búza,

Vagy a leg egyszerűbb hogy van valakije,?!

2020. dec. 1. 15:09
 15/23 anonim ***** válasza:
95%
Miért pazarlod az idődet egy ilyen srác mellett? Tök mindegy miért csinálja de többet érdemelnél.
2020. dec. 1. 16:57
 16/23 anonim ***** válasza:
96%
Ha kétségeid vannak gondold meg azért a saját érdekedben... én benne maradtam egy ilyenben.. házasság, gyerekek, nagyon nagyon megbántam..
2020. dec. 2. 21:55
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

#16: Ez az élet értelme nem? Házasság, gyerekek...

Miért te mit vártál, hogy majd egyfolytában lövitek magatokat Ibizán, miközben önkívületi állapotban azt sem tudjátok kivel, hol és hogyan? :-)

2020. dec. 2. 22:41
 18/23 anonim ***** válasza:
78%

17-es Soha nem volt az életem része amit írsz (ibiza stb).

Rosszul fogalmaztam.

Úgy értettem hogy bizonyos jelek miatt nekem is kétségeim voltak, elhessegettem őket. Házasság és gyerekkel folytatódott a kapcsolat.A megérzéseimre hallgatnom kellett volna.Tapasztalatból, egy fel nem vállalt, meg nem élt vonzalom miatt alacsony szexuális érdeklődésű pár hosszú távon nagyon rossz egy nőnek.

2020. dec. 3. 10:49
 19/23 anonim ***** válasza:
15%

#18: most sem túlságosan tisztább a kép, de ezzel tulajdonképpen azt fejezted ki, hogy bárcsak ne születtek volna meg a gyerekeid, hiszen megbántad.

Az élet pedig kb a nagy lemondásokról szól. Nem arról, hogy én mit szeretnék. Hidd el az sem sokkal jobb, ha az embernek az sincs, ami neked megadatott.

...és ezzel nem azt mondom, hogy mindig tudnánk rosszabbat is mondani, mint ami jelenleg van (mellesleg igen) és hogy ne legyen az ember telhetetlen (hiszen mindennél van jobb is, de az élet túl rövid, hogy mindig jobbra vágyjunk).

+ az élet nem csak a szexről szól! (hál'Istennek)

2020. dec. 3. 15:09
 20/23 anonim ***** válasza:
96%

Tehát Igaz Mondó szerint jó lehet egy látens meleg pasival együtt élni. Érdekes. Kíváncsi vagyok te mennyire szeretnél együtt lenni egy leszbikus nővel, aki sosem akar veled szexelni, sosem tudtok igazán kapcsolódni de legalább házasok vagytok.

A válaszoló nyilván nem a gyerekeit bánja, vagy hogy nem dugják naponta rommá, hanem hogy elment az élete egy olyan férfi mellett aki sosem fogja szeretni igazán.

2020. dec. 3. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!