Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek meleg a barátom? 24N

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meleg a barátom? 24N

Figyelt kérdés
sosem volt kedve igazán szexelni,mindig halasztgatta amikor össze jöttünk akkor is,előtte is ez volt a barátnőivel elmondása alapján. Évek óta egyáltalán nem csináljuk már,azt mondja neki nincs kedve,igénye. Anális dolgok izgatják fel igazán,de elvileg csak lányokkal kapcsolatban. De mindig csak lányokról beszélt,nem vettem észre hogy fiú tetszene neki. (és imád öltözködni, a divatos ruhákat, jobban szeret vásárolni mint én) Szerintetek?
2020. dec. 1. 10:35
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
83%
Hát ha meleg nem is, talán biszexuális lehet. Nem hallottam még amúgy olyan hetero emberről, aki dugni nem szeret viszont az anális kényesztetést igen, ezért furcsa ez a szituáció.
2020. dec. 1. 10:39
 2/23 anonim ***** válasza:
18%
Hány éves a fiú? Hogy az istenbe lehet, hogy valakinek nincs kedve megdugni egy 24 éves lányt??
2020. dec. 1. 10:39
 3/23 anonim ***** válasza:
12%

1.: Nem olyan magas a libidószintje, mint a tied, ezért még nem búzavirág.

2.: Attól, hogy piperkőc és ad magára még mindig nem egyenes út a homokozóba.

3.: Esetleg vegyél fel egy fekete pu.ncibavágó tangát és mást sem, és abban süss neki tojásrántottát, vagy úgy mosd fel a követ, hátha kutyapózban látva be akarja tenni. Színház az egész világ, hááát színészkedj! (...csak ki kell hozni, ami a véredben van...)

2020. dec. 1. 10:40
 4/23 anonim ***** válasza:
97%
Anál vágy nem jelenti azt, hogy meleg, de a kevés szex gyanús.
2020. dec. 1. 10:44
 5/23 A kérdező kommentje:

Mindig tangában járkálok itthon, és bújok hozzá, de semmi.

Lehet velem van a baj,és nem vagyok elég szép neki,erre gondoltam még.

2020. dec. 1. 10:45
 6/23 anonim ***** válasza:
80%
Azt nem hinném de akkor miért van veled? Csak megszokásból? Ez elég fura igen hogy ilyen fiatal lányt nem akar nincs kedve kielégíteni... Ha felhozod neki a témát mit reagál rá??
2020. dec. 1. 10:47
 7/23 anonim ***** válasza:
88%
Azt tudon még elképzelni hogy ha meleg, hogy fél a társadalmi kiközösítéstől illetve a közvetlen környezete reakciójától arra hogy ő meleg, és alibi barátnőnek tart.
2020. dec. 1. 10:50
 8/23 anonim ***** válasza:
82%

#5: akkor már túlságosan megszokta a látványt! Néha a kevesebb is több, azaz mi férfiak általában szeretünk kukkolni, ami azt jelenti, hogy a képzeletünk gerjeszt be igazán.

Pl.: Ha ittvolna az ágyamon egy gyönyörűszép nő széttárt lábakkal, és mondjuk már 2 éve mindig ugyanaz és mindig úgyanúgy, nos lehet unalmas lenne, de nincsennek ilyen problémáim sem... :-)

Viszont ha meglátok egy olyan miniszoknyás nőt az utcán (bár mostanában nem sűrűn és azon is szájmaszk van), amelyiknek szépen ívelt, formás lába van, a legszívesebben ott helyben a magamévá tenném, pedig soha nem láttam még meztelenül...

2020. dec. 1. 10:51
 9/23 anonim ***** válasza:
95%
Ezt senki se tudja ennyiből megmondani. Látod, te már rég óta ismered személyesen, s ennek ellenére se tudod. Lehet érdemes lenne megbeszélni vele.
2020. dec. 1. 12:14
 10/23 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,hát kérdeztem már,de ő teljes mértékkel tagadja a dolgot.
2020. dec. 1. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!