Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A baratom targykenthasznalt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom targykenthasznalt szex kozben (osszetortem)... valakivel tortent mar ilyen?

Figyelt kérdés

4 eve vagyunk egyutt, es regnap este szexeltunk. Alltalaban jo szokott lenni a szex, elvezem vele. Viszont tegnap csunyan fogalmazva csak megfogott es betette (pici tagitassal)... meg ra is kerdeztem, hogy biztos csak annyit akar, azt mondta ,hogy igen es dugodt tovabb... nagyon nem elveztem a szexet, tudom szolnom kellett volna, de megalazonak ereztem ezt es ugy erzem,hogy osszetort a lelkem egy kicsit. Ugy erzem magam mintha csak egy targy lennek, este gyorsan le is fekudtam aludni....

Reggel mondtam neki, h nekem rossz volt, es h nem erzem jol magam ezutan. Ismerni kell h o nehezen mutatja ki az erzelmeit, bocsanatot kert... de nekem az erzes meg mindig megalazo...

2020. okt. 29. 10:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%
Hat ha a megbeszelesbol is csak ennyire futotta, akkor egy kicsit vegyel vissza a fiatalos lenduletbol, marmint ugy kapcsolatilag. Magyarul egy ideig ne nyomulj. Neha jot tesz kicsit a tavolsag.
2020. okt. 29. 10:38
 2/17 anonymousreview60 ***** válasza:
90%
Miért nem mondtad, hogy neked ennyi nem elég? Miért nem mondtad, hogy ne csinálja?
2020. okt. 29. 10:43
 3/17 anonim ***** válasza:
74%

Lehet hogy éppen csak ennyire vágyott, hogy dugjon egyet, és semmi romantika. Van ilyen amikor az embernek nincs kedve romantikázni és hosszasan előjátékozni, csak gyorsan kiüríteni a tárat.

Az hogy a te lelkednek ez rossz, azzal nem tudunk mit tenni. Neked kellett volna közben szólni, hogy te nem élvezed ezt. Ő reggel bocsánatot kért amikor szóvá tetted. Most pontosan mit is vársz tőlünk? Nem fogom azt mondani, hogy ő hibázott, mert neked kell szólni, hogy te így nem élvezed a szexet.

2020. okt. 29. 10:51
 4/17 anonim ***** válasza:
91%
Biztos, hogy ha tudná, hogy milyen érzéseket okozott neked ezzel, akkor elszégyellné magát. Nem hiszem, hogy ez volt a szándéka. Főleg, ha 4 éve együtt vagytok, és először fordult elő ilyen. Persze ez nem mentesíti, de szerintem nincs tudatában, hogy ehhez neked negatív érzések társultak, mert neki valószínűleg semmilyen érzés nem társult ehhez.
2020. okt. 29. 10:59
 5/17 anonim ***** válasza:
92%
Néma gyereknek... Te vagy a hibás ha hagyod.
2020. okt. 29. 11:06
 6/17 anonim ***** válasza:
79%

Fura hogy ez 4év után jött ki barátodból. De bocsánatot kért.

Hamarabb is szolhattál volna

Nekem egyébként ez a szex, romantikát másképp oldom meg.

2020. okt. 29. 11:12
 7/17 anonim ***** válasza:
87%
Négy év után ez érdekes helyzet. Mindkét fél részéről.....
2020. okt. 29. 11:14
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

"tudom szolnom kellett volna"

Igen.

A szádat nem csak szopásra lehet ám használni.

Mellesleg: ha 4 éve vagytok együtt, az azért felvet pár kérdést. Mondjuk hogy eddig valóban minden olyan fú, de tökéletes volt? Vagy eddig jó érzés volt, amikor dugott, csak most nem élvezted, és hirtelen már zavarni kezdett az eddig egyébként nem zavaró hozzáállása?

2020. okt. 29. 11:14
 9/17 anonim ***** válasza:
9%
Hát, nálam ez szakítási ok lenne.
2020. okt. 29. 11:25
 10/17 anonim ***** válasza:
78%
9-es elég szégyen vagy. Egyszer valami nem úgy alakult ahogy neked jó lenne, és nem megbeszélnéd vele, hanem kidobnád. Well done asshole.
2020. okt. 29. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!