Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom ezt kéri tőlem e-mailben: "ha hétvégén talizunk, légyszi, combszexelj majd meg", az mit jelent?
Figyelt kérdés
Hogy lehet valakit megcombszexelni? Mire gondolhatott a kis huncut?2020. aug. 26. 14:34
1/11 anonim válasza:
arra, hogy most műtötték, van egy bazi nagy lyuk a comjában, és szeretné ha oda bedugná a lompost.
2/11 anonim válasza:
Azt, hogy ő össze fogja szoritani a ket combját, te pedig az álló farkad közéjük dugdosod majd be. :)
3/11 anonim válasza:
Mint a 2es, én is úgy értelmezném.
Őssze szorítja a két térdét egymáshoz,és te a popsi alatt térde felett megdugod, ráélvezel.
4/11 anonim válasza:
Ahogy fent írják, de ha nem egyértelmű akkor majd megkérdezed tőle mégis mit szeretne.
5/11 A kérdező kommentje:
Ahá, így már értem, köszönöm. De nem egyszerűbb lenne, ha beleélveznék a fenékjáratába, ahogy eddig csináltuk? A 2-es válaszadótól szeretnék különórát kérni, hogy gyakorolhassak vele, és hétvégére már felkészülten állhassak a barátom elé.
2020. aug. 26. 16:43
6/11 anonim válasza:
#2-es vagyok. Nyugodtan írj privátot a fentebbi hozzászólásomnál! :)
7/11 anonim válasza:
Bár még nem csináltam ilyet de szerintem a szőr kikezdheti a makkot ami meg nem lenne egy túlzottan kellemes érzés
8/11 A kérdező kommentje:
Nem szőrös a combja, heti 2x borotválja, teljesen sima és finom tapintású a két szép gyönyörű combja, amelyeket imádok.
2020. szept. 24. 07:47
10/11 A kérdező kommentje:
Megvolt és csodás volt. Ahogy a fénylő farkam ki-be járt az összeszorított combjai között, azt nagyon élvezte. Én meg a combok közé élveztem.
2020. szept. 24. 07:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!