Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy egyszerűen nem vagyok az esete senkinek?
Első sorban aktív, esetleg uni srácoknak szól a kérdés.
Alapvetően nem az a kérdés, hogy jól nézek-e ki, mert sok visszajelzést kapok, hogy igen. Persze nem vagyok modellszépség, de igényes vagyok, jó megjelenésű stb. Viszont valahogy a fiúk körében nagyon nincsen sikerem. Talán az aranyos a legjobb szó rám, vékony a testalkatom, 19 vagyok, de fiatalabbnak tűnök, inkább kisfiús, mint férfias.
Ez a típus nem jön be senkinek?
"Mik azok a tipikus hibák, ami baj lehet?"
Pl hogy nem tudok arról, hogy létezel, nem ismerlek és sosem találkozunk az életben. Ez szokott a fő hiba lenni :)
A vékony (fiatal) srácok mindig "esztétikusabbak", mint a kövérek, de nyilván ízlés kérdése, és akkor most ne keverjük ide a sportosan izmos testalkatot, ami általában az idealizált kép. Ha emellé egy helyes arc is társul, őszintén nem értem, hol a probléma, kérdező ;)
Hosszú idő óta először ma volt egy kis dolgom és bkv-znom kellett, hát tényleg baromi nehéz maszk+kapucni, na meg a nagykabát kombó mögött bármiféle kontaktot teremteni, néha azt sem tudtam eldönteni, hogy hasonló vékony srácot látok, mint te, vagy lehet egy csaj van a ruha alatt :D
Szerintem esélyesebben ismerkedni neten keresztül most, mint élőben, legalább dumáltok kicsit, képcsere (lehetőleg olyan, ami fedi a nagy valóságot), aztán mehet a személyes tali, ha itt az ideje.
#24-es vagyok. Akkor írok hozzá több sort is:
Kedves kérdező. Nagyon szeretnélek megismerni téged, biztos csodálatosan szép srác vagy. Nagyon sok mindent eltudnék veled képzelni, de leginkább a közös jövőnket. A leírtak alapján 100%-ig az esetem vagy, és azért válassz engem a többi jelentkezővel ellentétben, mert egyedül én tudnálak szeretni téged őszintén!
Köszönöm szépen,
Üdvözlettel:
a jövőbeli társad/férjed
De miért nem privátban írsz neki, ahogy minden rendes ember? :)
(Nem, én nem vagyok rendes ember.)
26-os vagyok, a kérdező jövőbeli társa/férje
Rendben, akkor írok neki privátot is, köszönöm a tanácsodat.
Kérdezőnek üzenem: szeretlek ♥️♥️♥️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!