Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl érzékeny, érzelmes, visszafogott 26 éves srác vagyok és emiatt a lányok mindig leráznak. Senkinek nem jön ez be, de nem tudok megváltozni. Egyszerűen ilyen a lelkem gyermekkorom óta. Hogy lesz így valaha barátnőm?
nem emiatt.
Nem tetszel nekik.
Ismerek ilyen férfiakat, és akik nem tetszenek nekik nem elég jóképűek azok lehetnek lelkisek érzelmesek vagy pont ellentét vagy bármilyen, akkor sem kell.
De tetszem néhányuknak, mert Tinderen jobbra húztak és élőben ugyanúgy nézek ki, mint a képeimen.
Azt szokták írni, hogy szimpatikus vagyok nekik külsőre is, de valahogy nincs meg a kémia.
Nekem is ezzel a kémia dologgal jönnek. Legközelebb viszek egy 9-es tankönyvet meg egy periódusos rendszert.
Fogalmuk nincsen, milyen embereket veszítenek el így...
Teljesen félreértelmezted magad. Nem érzékeny, hanem gyenge jellelmű vagy. Nem visszafogott, hanem gyáva vagy.
Nem akarnak tőled semmit, mert nincs benned határozottság, látják, hogy könnyen megfutamodsz, nem tudnád őket megvédeni (nem csak fizikai értelemben).
Szóval igen, ilyen ember nem kell senkinek. Neked sem kéne. Ideje változtatni.
#5: "Fogalmuk nincsen, milyen embereket veszítenek el így..."
Na, mesélj, milyeneket? Kíváncsivá tettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!