Sátánisták, Sátán vissza fog még valaha engem fogadni, vagy nem?
Egy éve elvégeztem a beavatást és utána elhagytam Sátánt, mert azt hittem, hogy a keresztény Isten jó.
Megbántam, s most pokol lett minden körülöttem. Megcsináltam újra a beavatást, de nem érzem, hogy jó lenne, vagy hatna. Vissza fog fogadni, vagy mit tegyek, nem tudom...
Szólok Hozzá, könyörgök neki, de nem hallgat meg....
Köszönöm a segítséget.
Egyszer egy hmm..sàtànista(?) Attol függ melyik fajtàra gondolsz..na mindegy. Egy oldalon olvastam hogy ha elfordulsz tôle ebben az èletedben màr nem fogad visza..
De..probàld az ô szemszögèbôl nèzni a dolgot. Honna lehetne biztos benne hogy ezúttal hûséges leszel?
Talàn bizonyíts...valahogy. te mit fogadnàl el a elàrulnak?
5:
Spirituális sátánizmus.
Igen, sajna én is úgy tudom, hogy nem fogad vissza. Csak visszafogad.
,,De..probàld az ô szemszögèbôl nèzni a dolgot. Honna lehetne biztos benne hogy ezúttal hûséges leszel? "
- értem. Köszönöm. Azt hiszem így kell megközelítenem.
Nem esne jól nekem sem, mert ígéretet tettem neki.
"most pokol lett minden körülöttem."
Hát nem ez volt minden álmod? Sátán, ahogy Isten is olyan valóságos, mint Télapó! Ha ismét a kebléhez nyomja a pofádat a kis sátánka, akkor se lesz fenékig tejföl az életed, mert nem attól lesz jobb életed, hogy vallásokat erőltetsz magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!