Sátánisták, Sátán vissza fog még valaha engem fogadni, vagy nem?
Egy éve elvégeztem a beavatást és utána elhagytam Sátánt, mert azt hittem, hogy a keresztény Isten jó.
Megbántam, s most pokol lett minden körülöttem. Megcsináltam újra a beavatást, de nem érzem, hogy jó lenne, vagy hatna. Vissza fog fogadni, vagy mit tegyek, nem tudom...
Szólok Hozzá, könyörgök neki, de nem hallgat meg....
Köszönöm a segítséget.
"Ha kilépsz a folyóból és visszalépsz, nem ugyanabba a folyóba lépsz vissza!"
.
Ellenségéért tagadtad meg, most visszatáncolnál hozzá.
A Sátán nem politikai szereplő, hogy pávatáncoljon, vagy elfogadja azokat, akik művelik!
Elhagytad, már az Ördögnek sem kellesz!
Már válaszoltam vkinek hasonlót, de röviden.:
Sátán nem létezik.
A biblia csak nagyon halványan fedik a valós igaszságot amik a föld körül történtek.
Talán van már tudatos energia hisz sok millió ember hisz valamiben s energiát termel elég összejöhet a létrejötthözz.
Az angyalok fizikai tesben létező lények voltak mint mi emberek, nem "jó" energiák, amik istent szolgálják.
Isten ilyen értelemben nem létezik.
Csak akaratod határoz meg téked, hogy ki vagy stb.
Ha akarsz valamit ami nem létezik( sátán kegyelme, bocsánata), megkaphatod végtelen sebessíggel.
Az energia intsant sebbességü.
Ne ilyenekre pazarold energiád. Szakadj ki a butytásból mit világ vezetői aggattnak rád.
Élj logikusan, ki jó legyél vele jó, ki rossz, ne foglalkozz vele, s gátold meg ha rosszat látsz, s tégy jót ha érdemesnek látod.
Gondolkodj sokat, mint tudatos egyén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!