Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjam el, hogy egyszerűen senkinek nem kellek?
Lassan két hónapja léptem ki egy négy éves kapcsolatból. Az exem simán túlépett rajtam, már nyaral is az új nőjével, én viszont egyszerűen egyéjszakás kalandokon kívül nem igazán találok semmit.
A problémák ott kezdődnek, hogy nem vagyok se szép, se jó. Kövér vagyok (161 cm / 69 kg) s minden vagyok, ami a férfi szemében viszolygást kellt. Nincs szép fogsorom, műkörmöm, kicsik a szemeim, rövidek a lábaim. Az arcom önmagában katasztrófa, így igazán annak is örülnöm kéne, hogy valaki azért akar velem lenni, hogy letudjon egy fogadást.
Hogy fogadjam el, hogy nekem nem szánt az ég szerelmet, sem párkapcsolatot? Hiányzik a gyengédség, az ölelések, az apró figyelmességek, ezeket hogy tudnám kiváltani az életemben?
" így igazán annak is örülnöm kéne, hogy valaki azért akar velem lenni, hogy letudjon egy fogadást."
Nahh ezt a mondatodat most szèpen elküldöd nyaralni.
Szeresd ès becsüld magad!
Mert igenis Van olyan aki ugy fog tèged szeretni ès elfogadni amilyen vagy!
Ezt mondom ugy hogy 2 hete szakitottak velem 2 èves kapcsolat utàn.
Megjegyzem, egész nap rohangálok, otthon edzek. Napi egyszer eszek csak, akkor is csak azért, hogy ne ájuljak el.
Igazából az zavar, hogy ez a kapcsolat se jött könnyen (18 évesen lett kapcsolatom először), előtte s utána pedig nem igazán látok semmit. Az eyem pedig olyan könnyen túllépet rajtam, mint a sicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!