Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy fogadjam el, hogy egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LucyCowboy kérdése:

Hogy fogadjam el, hogy egyszerűen senkinek nem kellek?

Figyelt kérdés

Lassan két hónapja léptem ki egy négy éves kapcsolatból. Az exem simán túlépett rajtam, már nyaral is az új nőjével, én viszont egyszerűen egyéjszakás kalandokon kívül nem igazán találok semmit.

A problémák ott kezdődnek, hogy nem vagyok se szép, se jó. Kövér vagyok (161 cm / 69 kg) s minden vagyok, ami a férfi szemében viszolygást kellt. Nincs szép fogsorom, műkörmöm, kicsik a szemeim, rövidek a lábaim. Az arcom önmagában katasztrófa, így igazán annak is örülnöm kéne, hogy valaki azért akar velem lenni, hogy letudjon egy fogadást.

Hogy fogadjam el, hogy nekem nem szánt az ég szerelmet, sem párkapcsolatot? Hiányzik a gyengédség, az ölelések, az apró figyelmességek, ezeket hogy tudnám kiváltani az életemben?

2020. aug. 22. 10:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Ismerős a szitu. Nekem is kb ugyanez. csak házasságnak lett vége, és már 1 hónap után láttam facebookon az új sráccal a szerelmes fotókat. Hát mit tudok tenni? Semmit. Elkezdtem edzeni komolyabban, hogy kicsit kiadjam a feszkót, és szerencsére alakulok is külsőre. Aztán hogy lesz-e újra valakim, majd kiderül. Bízom benne.

20as, de ha találsz valakit, lehet nagyon örülni fog neki és tenyerén fog hordozni és végül azt mondod te is h megérte várni. :) Sajnos nagyon nehéz manapság ilyen nőt találni.

31/f

2020. aug. 22. 13:29
 22/26 anonim ***** válasza:
170 cm alacsony vagyok, ronda a fejem, albérletben élek, nincs kocsim. Ismerkedünk? Nem? Na, hát akkor ne csodálkozz.
2020. aug. 22. 13:34
 23/26 anonim ***** válasza:
#17 Szókat a beszólásokat gondolom azért kapod, mert éppen elutasítottad az illetőt, ilyenkor szoktak egyes férfiak ilyet írni. De ha esetleg nem, akkor sem kell komolyan venni.
2020. aug. 22. 14:39
 24/26 anonim ***** válasza:
Ezt sosem értettem, itt minden csaj írja, hogy nem áll vele szóba senki, pasik észre sem veszik. társkeresőkön meg pont az ellenkezőjét tapasztalom, egy nő nem ír vissza, vagy ha vissza is ír nem lehet vele beszélgetni.
2020. aug. 22. 14:49
 25/26 anonim ***** válasza:

Női problémák pffff...

"senkinek nem kellek" = "Lassan két hónapja léptem ki egy négy éves kapcsolatból"

2020. aug. 24. 02:05
 26/26 anonim ***** válasza:
az semmi én 9 éve léptem ki egy 2 hónapos kapcsolatból.
2020. aug. 24. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!