Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Uszodai élmény. Veletek is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

DTR42 kérdése:

Uszodai élmény. Veletek is történt már ilyen?

Figyelt kérdés

Tegnap az uszodai zuhanyzóban észrevettem, hogy valaki az egyik kabinból bámul engem, miközben zuhanyozom. Egyszer csak odajött hozzám, elkezdett fogdosni és letérdeltetett és megszopatott. Nem tudtam semmit sem tenni, senki más nem volt a zuhanyzóban ráadásul vagy 2 méter magas, izmos pali volt.

Veletek is történt már hasonló?

Mit tettetek volna a helyemben?

2020. okt. 28. 10:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, még nem történt velem ilyen. És valószínűleg veled sem :D
2020. okt. 28. 16:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

“Letérdeltetett” Azt meg hogy? Ha én nem akarok valamit, nincs az az isten...

Kamu.

2020. okt. 29. 08:38
 13/16 anonim ***** válasza:
90%
Uszodában nem,de munkahelyi zuhanyzóban már jöttem össze kollégával és inkább én voltam a kihívóbb.
2020. okt. 29. 08:40
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel csak az a probléma, hogy az ilyen felbátorodott embertípusok egyéb okokból kifolyólag már rég a börtöncellában nézelődnének, nem uszoda öltözőkben... Feltéve, ha a javítónevelő intézetben egyáltalán megérte volna, hogy kétméteresig nőjön.
2020. okt. 29. 09:06
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Velem is fordult hasonló elő az uszodában, meg a munkahelyemen is. Kényszerítés nélkül.
2020. okt. 29. 11:20
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

De régen volt -engem először leszopott.

Ő akkor 30 körüli volt, én 16. A zuhany alatt. Csillaghegyi uszoda, ha valakinek így ismerős, a 80-as években, a felfújt nagy sátorral.

Tetszetős, szőrtelen srác volt. A helyzet izgatott. 1 perc alatt nagyot lőttem a szájába.

Aztán kicsivel később megint találkoztunk a zuhanyban. Akkor én is bevetettem magam. Nem nagy, formás, karcsú szerszáma volt. És finom anyaga. Ettől megint teljesen kemény lettem.

Észrevette. Átvette az irányítást ott a zuhanyban (egyéni fülkénként zárható ajtók voltak, beszappanozta a szerszámomat, beforgatott-és ilyen félig álló helyzetben felhúzta rám magát, majd előredőlt.

"nyomjad" -mondta, én elkezdtem őt dugni. Sajnos hamar "belementem" , de azért még sokszor taliztunk ott...

2020. okt. 31. 02:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!