Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol és hogyan volt az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol és hogyan volt az első fiús élményed? Hány évesen?

Figyelt kérdés
Mindig érdekelt hogy másoknak hogy jött össze. Nekem még sehogy.

2020. szept. 21. 10:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
24%
Idehaza :(
2020. szept. 21. 10:29
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
13 évesen szomszéd sráccal
2020. szept. 21. 10:38
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Akkor voltam 17

szintén korombeli fiúval

Régi hotdog nevű oldalról

Otthon az volt az indok nála, hogy azért megyek fel hozzá hogy együtt tanuljunk az érettségire. Ügyeltünk le ne bukjunk, óvszereket is akkor dobtam ki mikor már leléptem onnan

Hotdog jó oldal volt, még lánnyal is jöttem össze ott

2020. szept. 21. 12:42
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Az első "fiús élmény" csupán egy közös maszti volt a két emelettel lejjebb lakó haverommal a házból 13 évesen.

(Ennél komolyabb volt orálisan is kipróbálni 3 évvel később egy 17 éves sráccal, aki az utcánkban lakott, és 19 évesen análisan egy házibuliban megismert fiúval.)

Mind úgy jött össze, hogy tettem is a dolgok érdekében: kommunikáltam, beszélgettem "fiús dolgokról" és érdeklődést, kíváncsiságot, némi lazaságot mutattam. 😊

2020. szept. 21. 14:02
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Első fiús “élményem” sajnos nem nagyon akartam, de egy táborban történt meg, a Balatonon 15 évesen. Akkor csak szopattak 16-17 évesek több nem volt szerencsére.

Aztán 16 évesen voltam együtt egy sráccal szexuálisan is, előre megbeszélés alapján amit én is akartam. 😉

Ezek voltak az első alkalmaim.

18/F

2020. szept. 21. 15:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
21 évesen egy camping zuhanyzóban spontán.
2020. szept. 21. 17:47
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
15 évesen egy uszoda mosdójában szoptam először. Ugyanaz a pasi pár nappal később meg is dugott a lakásán.
2020. szept. 21. 18:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ciki vagy sem 27 voltam és a randi.gay oldalról egy helybéli sráccal.
2020. szept. 25. 21:50
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
10-11 évesen egy haveromat rávettem mutassa meg mereven mekkora a farka. Megfogni nem engedte, de nézhettem ahogy kiveri. Ez első élménynek számít, vagy komolyabbra gondoltál? :)
2020. szept. 26. 08:29
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Olyan 16 és fél lehettem amikor az egyik nagyon jó barátom áthívott hozzájuk ottalvós bulira, mert nem volt náluk otthon senki.

Kockultunk egy csomót aztán olyan éjfél környékén kérdezte hogy nem masztizunk-e. Mondtam neki hogy én nem szoktam azt csinálni. Ekkor kérdezte hogy miért. Mondtam hogy hát nem tudom még nem próbáltam és annyira nem is akarom.

Akkor mondta hogy meg mutatja, elkezdte verni a sajátját és kérte hogy én is csináljam a sajátommal. Elkezdtem én is, egy kicsit csináltam de annyira nem izgatott hogy verjem ezért abbahagytam.

Aztán megkérdezte hogy kipróbálhat-e valamit, elsőnek csak meg fogta és el kezdte lágyan izgatni. Aztán elkezdte nyalogatni a heréimet meg a farkamat (ilyenkor kicsit zavarban voltam) aztán elkezdett szopni, és egyre jobb érzés lett majd elélveztem életemben először, ami a szájába ment(ez nagyon fura érzés volt, és meglepett hogy a szájába élveztem) és elmondta hogy nagyon izgatta hogy egy fiú első orgazmusát ő okozhatta :D

Aztán elkezdtem neki én is, nyalogatta majd elkezdtem szopni és ez is eléggé izgatott, de amikor a számba élvezett az felért egy orgazmussal nekem is amikor a meleg spermáját a számba lőtte és ahogy lihegett éreztem hogy ő is nagyon élvezi.

Az óta is szoktam szopni :D

2020. szept. 26. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!