Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok! Kinek milyen lábfétises élménye volt? Illetve hány évesen volt az első, miket csináltatok?
Nekem 2 éve volt először ilyen. Az unokatesóm aki akkor 20 éves fiú volt én meg 18 a nyári szünetben sokat voltunk egymásnál. Egyszer, amikor náluk voltam, a szobájában PS-eztünk. Nekem már akkor is tetszettek a fiúk lábai. Mivel ő mezitláb volt,reflexből ránéztem a lábára és kb. 2 mp ig néztem és ő ezt valahogy észrevette és viccelődni kezdett hogy ,, ugye milyen szép a lábam?" Röhögtünk még rajta egy kicsitde aztán ejtettük a témát.
Kb 2-3 nap múlva megint mentem náluk. Felmentem a szobájába és a lába megint zokni nélkül volt (szinte egész nyáron úgy volt otthol) Leültem és beszélgettünk. A talpa szinte mellettem volt és megint ránéztem néha. Észrevette és kérdezte, hogy meleg vagyok-e és hát félve de mondtam h igen. Mondta hogy megmasszírozhatom a lábát. Én ezt örömmel tettem. Kb 2 perc múlva azt kérdezte hogy meg merem e nyalni. Úgy tettem mintha félnék de közben nagyon vártam már. Elkeztem nyaldosni a talpát és szopogattam a lábujjait, és a lábujjai között. Tetszett a szaga. Néha még mindig engedi, ha nincsenek mások a szobája közelében. (Bocsánat ha hosszú lett)
20F/meleg/lábfétises
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!