Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Heteró srácnak meleg kaland...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró srácnak meleg kaland rossz élmény lenne?

Figyelt kérdés
Ha egy heteró srácot egyik ismerőse vagy barátja rávenne egy meleg kalandra, akkor az szerintetek nagyon rossz, esetleg feldolgozhatatlan élmény lenne a heteró srác számára?

2020. jún. 11. 10:29
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
96%
Nem lenne rossz élmény, mert aki full hetero, az nem menne bele.
2020. jún. 11. 10:32
 2/30 A kérdező kommentje:
Na és ha mondjuk akarata ellenére el kezdené fogdosni, vagy lesmárolná? Esetleg ha csak jó pénzért menne bele ilyenbe heteró?
2020. jún. 11. 10:35
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szerintem rossz elmeny lenne neki, elegge gallyra vagna.
2020. jún. 11. 10:40
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

A heteró nem megy bele pasival, mert az már biszexuális. Aki a saját nemét nem szereti, annak egy pasi feromonjai taszítóak, neki farkat nyalogatni kb annyira izgató, mint neked hányást.

Ha pedig ennek ellenére valaki ráveszi, leitatja, az már nemi erőszaknak minősül. Szóval a kerdés tárgytalan

2020. jún. 11. 10:44
 5/30 A kérdező kommentje:
amúgy én vagyok a hetero....
2020. jún. 11. 10:51
 6/30 anonim ***** válasza:
40%

ha valakinek ez után nincs rossz érzés, az nem hetero

amúgy meg ha engem 1 meleg így molesztálna tuti kapna az arcába és még elég szépen le is járatnám mindenki előtt, mert facebookon és mindenhol elmesélném akinek csak lehet őt megjelölve, hogy miket művelt

aztán máskor talán 2x is meggondolja, plusz ha olyan, akár még rendőrségre is vinném a dolgot, de akkor persze, nem nagyon verném meg, mert akkor visszájára sülhet el a dolog

2020. jún. 11. 10:56
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Én binek mondom magam hisz megléptem, de mikor megléptem még heterónak hittem magam. Hagytam, hogy egy srác aki nyomult leszopjon. Jó volt. Nem bántam meg. Annyiban csak hogy azóta izgat sráccal is néha csak szerencsére macerás a legtöbb meleg sráccal egyeztetni így mire lenne vmi a kedvem megy el :D
2020. jún. 11. 10:59
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

Egy hetero incifincit sem akarja kipróbálni (semmit) egy másik pasival. Ha ilyenre vágysz akkor nem hetero vagy, hanem inkább "biszex kíváncsi".

#2-es felvetések: az akarat elleni kényszerítés, erőszak szerinted jó vagy inkább rossz élmény? A pénzért történő meg olyan, hogy bár nem vágyik rá de megcsinálja és a majd a pénz "vigasztalja". Kb. mint amikor a k.vához érkezik a lepusztult igénytelen, ronda kuncsaft, nem vágyik rá a k.va de a pénzért megcsinálja a fuvart.

2020. jún. 11. 11:12
 9/30 anonim ***** válasza:
94%
Ha akarata ellenére lesmárolsz egy hetero pasit, aki nem akar semmit sem más pasitól, akkor szerinted? Biztos jó élmény lenne bárkinek is, hogyha konkrétan erőszakoskodnának vele. Na meg az esély is meg van rá, hogy a fogsorod átrendezik.
2020. jún. 11. 11:21
 10/30 A kérdező kommentje:
#9 mondom hogy én nem vagyok meleg és nem erőszakoskodok senkivel.
2020. jún. 11. 11:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!