Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vannak történeteitek, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak történeteitek, hogy alkalmiból szerelem vagy kapcsolat lett? Pedig nem annak indult?

Figyelt kérdés
Szívesen várok storyakat :D létezik-e ilyen vajon.

ma 17:33
 1/5 Jani Belucci ***** válasza:
86%
Mi így jöttünk össze párommal 2 éve. Miután könnyesre szopatott, elfenekelt, szétkúrt, nekiálltunk beszélgetni, és kiderült hogy sokmindenben egy hullámhosszon vagyunk. Aztán elkezdtem hozzá feljárni Pestre, és mire észbe kaptam már együtt laktunk.
ma 17:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Volt igen, egy céges családi napon az egyik fotóssal valahogy szóba elegyedtem, beszélgettünk teljesen sablonos témákról, aznap este bejelölt Facebook-on, ott folytattuk tovább a beszélgetést, mondta, hogy szívesen csinálna rólam pár fotót, neki lenne kivel reklámozni magát, nekem meg lennének ingyen szabadtéri portré képeim (egy ideig azokkal pasiztam Grinder-en meg Gayromeo-n, tényleg jók lettek :D), fotózás után azzal az indokkal felmentünk hozzá, hogy a nagy monitorján megnézhetem a képeket, és kiválaszthatom, hogy melyikek legyenek kiretusálva, így is történt, közben már egy csomószor megérintettük egymást, meg nevetgéltünk.

Felvetette, hogy iszok-e egy kávét, vagy egy bort, ittam egy pohár bort vele, közben folyamatosan bókolt nekem, hogy milyen jól nézek ki, milyen jó modell vagyok, elpirultam, zavarba jöttem, emlékszem rárakta a kezét a kézfejemre; megpuszilta, végig a szemembe nézett, majd megcsókolt, ezek után pedig meg is dugott, én meg hazamentem.

A képeket elküldte, de utána egyáltalán nem keresett, én sem kerestem nagyon Őt.

Eltelt pár hónap, egy buliban voltam, észrevettem, hogy Ő fotóz, Ő is észrevett engem, picit beszéltünk, valamikor hajnali 1-2 körül megkeresett, hogy megy el, mondtam neki, hogy hazatudna-e dobni, hazavitettem magam, megkérdeztem, hogy van-e kedve feljönni, feljött, megdugott és hazament.

Találkoztunk ezek után egyszer az utcán, de nem is köszöntünk egymásnak, megint eltelt pár hónap, Garconsban iszogatok egy pasival aki éppen fűzögetett, közben láttam, hogy ott van a pasi is akivel 2x lefeküdtem, láttam, hogy nagyon néz, meg nézett akkor is amikor a másik pasival táncoltam, odajött, elkért, picit csodálkoztam én is meg a pasi is akivel együtt voltam, és egyből megcsókolt, nem értettem, hogy ez mire volt jó, számon kértem, mondta, hogy menjünk ki és beszéljünk meg, kimentünk, mondta, hogy nem bírta nézni ahogy egy másik pasival táncolok, mert Ő szerelmes belém, de én nem kerestem egyik szex után sem, mondtam, hogy Ő sem keresett engem, beszéltünk még 1 órát, végül abban maradtunk, hogy vasárnap józanul este találkozzunk.

Találkoztunk, és aznap összejöttünk, ez volt 3 éve, és 8 hónapja :)

ma 18:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is alkalminak indult, menet közben ismertük meg egymást jobban :) S rájöttünk azon kívül hogy valami baromi jó együtt a szex még kb. minden másban is klappolunk.
ma 18:35
 4/5 A kérdező kommentje:
De jó :P akkor bármi megtörténhet
ma 18:51
 5/5 anonim ***** válasza:
én is klappolok ha klappolok.
ma 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!