Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Heteró srácnak meleg kaland...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró srácnak meleg kaland rossz élmény lenne?

Figyelt kérdés
Ha egy heteró srácot egyik ismerőse vagy barátja rávenne egy meleg kalandra, akkor az szerintetek nagyon rossz, esetleg feldolgozhatatlan élmény lenne a heteró srác számára?

2020. jún. 11. 10:29
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
95%
Elég érdekes, hogy hetero pasi létedre ilyen gondolataid vannak, hogy meleg pasik megcsókoljanak és fogdossanak. Szerintem egyértelműen nem vagy hetero, hanem biszex vagy.
2020. jún. 11. 11:25
 12/30 A kérdező kommentje:
#11 velem próbálták ezt illetve meleg ismerősöm felajánlotta
2020. jún. 11. 11:26
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Az erőszak az erőszak akár hetero/hetero akár hetero/meleg akár meleg/meleg a kontextus. Ez nem lehet jó élmény (ha mégis az ott már gondok vannak).

Szerintem egy full hetero nem menne bele. Én nem is próbálkoznék full heteróval. Azt el tudom képzelni, hogy valaki eljátszik a gondolattal, akár azt is, hogy hagyja, hogy kényeztessék. Még azt is, hogy jó élmény lesz mert hát ha elvonatkoztat az ember attól, hogy ki csinálja akkor a szex az szex. A pénisz ingerelve van. Ennyi. Még azt is el tudom képzelni, hogy az illető ettől függetlenül heteronak tartja magát, de szerintem ez már a bi kategória. Nem ítélkezem mert sok meleg sokáig heteronak gondolja magát, mások binek, megint mások meg egész életükben hazudnak még saját maguknak is. Szóval ki minek gondolja magát az az ő dolga.

2020. jún. 11. 11:31
 14/30 anonim ***** válasza:
81%
Én szerintem kicsit mindenkit izgat. Én tudom, hogy egy maszti után változott minden. Koliba vertük szobatársammal ki. Majd egyszer csak elkezdte szopni. Később is akarta, de nemet mondtam. Aztán ajánlotta hogy megírja az egyik beadandóm ha leszophat. Hát megírta. A 2 év alatt míg vele voltam egy szobába kb 20x szopott le. A végén már élveztem. Sőt később egy meleg barátjának is hagytam mert akarta. Szóval a lényeg, hogy ha csak szop akkor túlélheted simán. Megjegyzem később más srácok is leszoptak. Azokat már én kerestem meg egy oldalon, de mindegyik szerint nagyon jó a farkam. :D Ami vicces. Viszont az is vicces, hogy csajt fűzni milyen melós és egy pasit találni aki leszop meg milyen könnyű.
2020. jún. 11. 11:33
 15/30 anonim ***** válasza:
88%
Nos én nem értek egyet az előttem szólók nagy részével. Én gondoltam már ilyesmire heteroként gondolati szinten ettől nem vagyok biszex az elég kemény szó lenne rá. Én lehet hogy hagynám hogy kielégítsenek orálisan, semmi több. A pasik nem vonzanak szexuálisan de ez nem jelenti azt hogy biztosan elutasítanám ha adódna ilyen helyzet. Ha adná magát a helyzet szép arcú fiúnak engedném de az is lehet hogy nagyon nem tetszene mégsem, a helyzet döntené el az egészet. Ha valaki hetero szerintem nem azt jelenti hogy minden azonos neműtől undorodnia kell. Tizenötös te inkább biszex vagy ha fiút kerestél. Nekem pl meg nem fordulna a fejemben fiút keresni de nem jelenti az hogy feltétlen undorodnék a dologtól.
2020. jún. 11. 11:45
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Tizenötös vagyok tizennegyesnek írtam valsz töröltek egy kommentet..
2020. jún. 11. 11:46
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha hagyod hogy pasi elégítsen ki orálisan, akkor feláll rá, és izgat a dolog szexuálisan. Teljesen mindegy, hogy megdugni akarod vagy sem, attól még szeuxális dolog izgat egy férfivel. Szóval biszex vagy.
2020. jún. 11. 11:49
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem is biztos hogy benne lennék lehet nagyon kényelmetlenül érezném magamat de az is lehet hogy tetszene. A férfiak nagy részével inkább undorítana a dolog te szerinted bi vagyok szerintem nem mert akkor pasit keresnék de igazából eszemben sincsen mert annyira hidegen hagy a dolog. Lehet hogy jól csinálná és maga az érzés tetszene csak így egyszeri alkalom lenne ha lenne egyáltalán de nagyon valószínű hogy nem lesz..
2020. jún. 11. 12:01
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Megdugni meg semmiképp nem akarnám az már valósággal taszítana ezzel szemben nővel élvezem análba akár mikor..
2020. jún. 11. 12:02
 20/30 anonim ***** válasza:
74%

Te vagy aki mindig, kötözködés céljából vagy itt,

Pusszantalak drágám 🤡

2020. jún. 11. 12:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!