Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Heteró srácnak meleg kaland...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró srácnak meleg kaland rossz élmény lenne?

Figyelt kérdés
Ha egy heteró srácot egyik ismerőse vagy barátja rávenne egy meleg kalandra, akkor az szerintetek nagyon rossz, esetleg feldolgozhatatlan élmény lenne a heteró srác számára?

2020. jún. 11. 10:29
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Én meleg vagyok. De ha hetero lennék akkor is lenne az a pénz, amiért engednék egy fiúnak.
2020. jún. 11. 12:35
 22/30 anonim ***** válasza:
88%
6-os, látom elég rossz véleményed van róluk, volt esetleg személyes rossz tapasztalat ? Vagy csak általánosságban írod ?
2020. jún. 11. 12:38
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak abban az esetben lehet beszélni egyébként erőszakról, ha egyik fél akarata ellenére történik. Ellenben ha mindkét fél benne van, szerintem az már más tészta, úgy közös beleegyezés van. Tehát ha egyik fél közeledik, és a másik fél nem áll ellen, sőt viszonozza, szerintem az nem erőszak.
2020. jún. 11. 12:52
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Adott esetben, ha egyik fél közeledne és a másik fél ezt nem tudná tolerálni, valószínűleg nyomban otthagyná, vagy bemosna neki egyet.

Ha viszont a közeledésre a másik fél pozitívan reagál (mindegy hogy fiú-lány. fiú-fiú, lány-lány), vagy nem reagál rá elutasítóan, vagy negatívan, akkor ezzel azt jelzi, hogy nincs ellenére.

Ha a másik fél nem ad egyértelmű jeleket, hogy neki nem tetszik a szituáció, vagy épp hogy viszonozza a jelzést, szerintem az nem erőszak.

2020. jún. 11. 13:30
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Előző válaszoló vagyok, 24-es vagyok, amit 6-os írt, az abban az esetben lehet érthető, ha valóban erőszak történt, akkor érthető a felháborodás.

Azonban ha mondjuk mindkét fél ugyanúgy benne volt a szituációban, és nem erőszakkal történt a közeledés, hanem mondjuk A személy közeledett, és B személy nem állt ellent, vagy adott esetben viszonozta, akkor viszont szerintem nem helyénvaló és nem indokolt a helyzet ilyentén módon való lereagálása.

2020. jún. 11. 13:38
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Előző kommentelő vagyok, az erőszakot teljes mértékben elítélem. Azonban, ha mindkét fél benne volt az "aktusban", közös megegyezéssel, és egyik fél sem adott jelzéseket, hogy a másik fél hagyja abba, akkor szerintem az nem erőszak.

Kialakul egyfajta közmegegyezés a két fél között ebben az esetben és még hacsak egyszeri alkalom is volt, nem mutogatnak a másikra, hiszen ebben az esetben mindkét fél legalább 50-50 %-ban benne volt.

Amit 6-os válaszoló írt, ebben az esetben (ha mindkét fél beleegyezett, vagy legalábbis nem tiltakozott !!) és ennek ellenére az egyik fél kitálal, akkor azzal visszaél a másik fél bizalmával, felrúgja a közmegegyezést, a közmegállapodást, a kontraktust.

2020. jún. 11. 14:56
 27/30 ftf1983 ***** válasza:
83%
Ha a kíváncsiság hajt, hogy milyen lehet a sráccal, akkor tedd meg. Ettől nem leszel se meleg, se biszex. Utána max fura érzésed lesz, de nem fogsz megkattanni. Engem szopott le heteró kollégám, mert kíváncsi volt milyen szopni. Megtette és rájött, hogy inkább a puncit nyalja, mert a szopás nem jött be neki. Aztán az is lehet, hogy rájössz, hogy élvezed pasival és utána fogsz szexelni srácokkal, tudok ilyenről is. Meleg barát addig fűzte a heteró haverját, hogy dugja meg, amíg megdugta. Aztán a heteró rájött, hogy milyen jó az anál és onnantól dugogatja a meleg haverját, de csak szimplán dugnak, semmi romantika.
2020. jún. 12. 08:55
 28/30 anonim ***** válasza:
84%
Ha nekem nem kell hozzáérnem,nekem teljesen mindegy,hogy kinek a szájában van a farkam.
2020. jún. 12. 09:15
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Fejben kell elrendezni a dolgokat. Már magát a vágyat is a helyén kell kezelni, és azt is, hogyha a kipróbálás után azt mondja, hogy tetszett neki. Ezt is be kell magának vallja mindenki, aki kipróbálja :D Mellesleg ha a partner valóban partner, és nem egy szexgép, akkor csak azt csinálják, ami izgatja a heteró felet is. Az alapszabályokat betartva a kockázatok is minimalizálhatóak. Nem mindenkinek egyformán könnyű feldolgoznia egy ilyen esetet. De akár valaki ettől is rájöhet, hogy milyen is igazából. És lehet természetesen sima egyszeri alkalom is.
2020. jún. 18. 11:24
 30/30 anonim ***** válasza:
Én is hetero vagyok, de ha a helyzet adná, nem ellenkeznék, bele nem halt még senki.
2021. máj. 22. 19:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!