Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha rossz élmény volt az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rossz élmény volt az első meleg élmény, később is akarom újra?

Figyelt kérdés
Nektek milyen rossz élményetek volt? Utána akartátok újra? Mennyi idő telt el?
2020. máj. 16. 12:37
 1/5 anonim ***** válasza:
2020. máj. 16. 12:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A rossz élmény majd elmúlik. Nekem is volt rossz, de újra megkívántam a szexet, és ez felülírta a rosszat. Illetve párkapcsolatom is lett utána.
2020. máj. 16. 12:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőre sikerült egy idiótát kifogni. Konkrétan erőszakos volt. Buta voltam még 15 évesen. Izgalmas volt, hogy izmos, stb így belementem, hogy szabadban csináljuk. Hát visszaélt vele hogy erősebb. Részleteket nem mesélnék, de 3 év volt mire újra mertem sráccal talizni. Az a 2 óra nagyon rossz emlék.
2020. máj. 16. 12:47
 4/5 anonim ***** válasza:
88%

Sokan mondják, hogy vigyázni kell, de sokszor nem lehet felkészülni. Nekem olyan cuki volt végig a srác, hogy csak na. 3 hétig leveleztünk. Aztán szabad volt a lakás így átjött hozzán.

Azt hittem kedves lesz, ami az elején még igaz is volt. Jött a smár, stb.

Aztán elindult a szex. Ott nagyon más lett. Lefogott, pofozott, mélytorok, stb. És mikor kértem, hogy hagyja abba befogta a szám. Elmeséltem neki, hogy bi vagyok és el szeretném nyomni a fiús vágyakat, de 1x kipróbálom azért. Azt mondta utána hogy azt akarta, hogy ne legyen jó emlék így majd máskor nem akarom mással. Nem jött be, de arra jó volt, hogy évekig nem akartam újra fiúval. 17 voltam.

Na de a kedvem nem vette el. Csak kicsit jobban figyelek kivel, stb. Hisz azóta a szünet után újra izgat sráccal is.

2020. máj. 16. 12:53
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

nekem nem volt ilyen durva. szimplán nem tetszett akivel lefeküdtem, de amúgy így okés érzés volt.mármint kicsit fogazott, meg annyira az illata se tetszett, és mondjuk nem szerettem ahogy csókolt, de egyáltalán nem volt erőszakos, csak mivel még csak 16 voltam ezért cikinek éreztem volna leállítani.

mindenesetre olyan nagyon mély nyomokat nem hagyott bennem. igazából tanultam belőle, hogy okés szólni hogyha valami nem tetszik, meg nekem kell legalább 3 randi előtte.

szerintem a rossz élmény főleg arra az egy adott személyre határolódik, vele nem találkoznék újra, viszont ha nem ilyen traumatikus élmény akkor nem hinném hogy el kéne vegye a kedved

2020. máj. 17. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!