Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
DTR42 kérdése:
Uszodai élmény. Veletek is történt már ilyen?
Figyelt kérdés
Tegnap az uszodai zuhanyzóban észrevettem, hogy valaki az egyik kabinból bámul engem, miközben zuhanyozom. Egyszer csak odajött hozzám, elkezdett fogdosni és letérdeltetett és megszopatott. Nem tudtam semmit sem tenni, senki más nem volt a zuhanyzóban ráadásul vagy 2 méter magas, izmos pali volt.
Veletek is történt már hasonló?
Mit tettetek volna a helyemben?
2020. okt. 28. 10:55
1/16 anonim válasza:
Eléggé kamuszaga van, de ha ez velem tényleg megtörténne, hogy akaratom ellenéte szopat, akkor úgy ráharapnék a farkára, venné a lapot.
3/16 anonim válasza:
Ilyen velem is megtörtént, csak személyesen Jason Momoa jött utánam. :D
4/16 anonim válasza:
5/16 anonim válasza:
Jesszus ekkora kamut. Állj már le, mert már nagyon ununk.
7/16 anonim válasza:
"Veletek is történt már hasonló?"
Hogyispersze. El se tudnék napot elképzelni enélkül. Múltkor is megyek gyanútlan a Spárba, azt egyszer csak azt veszem észre, hogy térdelek és szopom a rézfaszú baglyot. Mik nincsenek!
8/16 anonim válasza:
Még csípem magam és fel ébredek 🤡🤡🤡
9/16 anonim válasza:
Persze, ezért remélem kiverted vagy háromszor amíg ezt leírtad :D
10/16 anonim válasza:
Jó mondjuk ha Jason Momoa az akkor beadom a derekam (nohomo), ellenkező esetben raharapok aztán futás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!