Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Első élmény?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első élmény?

Figyelt kérdés
Hogy történt? Hány évesek voltatok? Most mennyik vagytok?
2020. máj. 20. 16:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
37 vagyok, 29 évesen történt, az erdőben találkoztam egy chaten megismert pasival, és leszoptam.
2020. máj. 20. 17:04
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
14,5 voltam. Koliban volt. Nem volt jó. A srác 18 a haverja meg 17 volt. Az igazság az, hogy hagytam magam rábeszélni magam. Elsőre csak az egyikkel voltam és pár nap múlva már mindkettőjükkel. A dugást azt mondta, hogy normális ha fáj. Azt hittem ez jó így és elfogadtam. Naponta kb átmentem a szobájukba kielégíteni őket. Néha megdugtak. Aztán kb fél év után meguntam, hogy engem csak néha néha elégítenek ki így ez félbe maradt. Később 16 évesen volt egy 32 éves pasi. Vele nagyon jó volt. Ő romantikus, stb volt. Plusz figyelt rám is. Plusz használt a nyál helyett más sikosítót. Most 27 vagyok.
2020. máj. 20. 17:06
 3/13 anonim ***** válasza:
2020. máj. 20. 17:09
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Itt ismertem meg a srácot. 29 volt. Én 17 voltam. Mesélt sok dolgot, azt is hogy mással is volt már. Egy vékony, aranyos fiú. Nagyon jó volt. Később is találkoztam vele míg nem lett pasim. De még neki is meséltem róla. Az ismerkedéshez is adott tanácsokat, szóval jófej volt nagyon. Utána is volt pár srác de ő benne a top 3-ban.
2020. máj. 20. 17:38
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én még csak fantáziálok roóla 🤔
2020. máj. 20. 17:40
 6/13 anonim ***** válasza:
91%
Nekem mostanában lesz majd egy cuki vidéki sráccal. Ma beszéltem vele telefonon is. Nagyon cuki :) Itt ismertem meg amúgy.
2020. máj. 20. 17:43
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
15 évesen az iskolai farsangon a suli WC-ben szopott le egy iskolatársam. Majd akarta, hogy én is őt, de mivel elment a kedvem elélvezés után így nem tettem meg. Később is akarta de sose tettem meg mert nagyon nagy farka volt. Annyit segítettem mindig hogy kivertem és simogattam őt plusz smároltunk. Nagyon sok spermája is volt. Egyszer megszámoltuk mikor spriccelt. 13x spriccelt. A srác amúgy így is a maradék 1,5 év alatt többször kielégített. De már nem a suliban. Azóta tudom, hogy aktív vagyok. Tehát végül se őt se mást nem szoptam le. F 27
2020. máj. 20. 17:43
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Még fiúval nem voltam csak csajjal. De izgat a dolog. Csak most hogy kedvem is lenne a korona köpött bele a tervbe.
2020. máj. 20. 17:46
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen közös masztizás egy 14 éves sráccal akinek angol órákat (is) adtam.
2020. máj. 21. 09:45
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
még 16 voltam és egy nyári táborban nagyon összemelegedtünk egy fiúval. annak érdekében, hogy mindenképp elkerüljünk mindenkit, elosontunk a tábor erdős részéhez éjjel és ott elégítettük ki egymást orálisan. első alkalomhoz képest egyáltalán nem volt rossz. most, 19 évesen is fantáziálok róla
2021. ápr. 12. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!