Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha a homoszexualitás természet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a homoszexualitás természetellenes?

Figyelt kérdés
Azok a nagy természetességet védő idióták, akik szerint a homoszexualitás természetellenes (nem az), azok gondolom a természetesség jegyében nem borotválkoznak, nem használnak autót, nem hordanak ruhát, nem kötnek házasságot, nem főzik meg az ételüket, nem mossák a ruhát stb. Gondolom minden természetellenes dolgot elutasítanak nem?

2020. okt. 20. 02:17
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
8%

Valaki írta a csimpánzokat. A csimpánzoknál valóban van egy "alfa" hím, de ez nem játszik szerepet a szexben. A csimpánzok egyszerre több csoporttársukkal tartanak szexuális kapcsolatot. Ráadásul az "alfa" hím szerep választott, tehát az "alfa" hímnek támogatói (lényegében "szavazói") kellenek, hogy legyenek a csoporton belül, pont ezért nagyon szoros a kapcsolat a hímek között. (A nőstényeknél hasonló pozíciók vannak.) Ha van köztük homoszexuális kapcsolat, akkor az a kapcsolataik megerősítésre szolgál és nem azért, mert nem jut nekik nőstény, mivel mindegyik egyszerre több nősténnyel van. Az "alfa" feladata a hímek irányítása, ő osztja ki nekik a csoporton belül a munkát, illetve az ételhez jutásban előnyös. A nőstények felett nem rendelkezik, ugyanis az az az "alfa" nőstény feladata. Tehát nem tud nekik parancsolgatni. Ugyanakkor minél magasabbra jut egy hím a ranglétrán, annál imponálóbb lehet.

A bonobóknál meg teljesen matriarchális a csoport felépítése. Ők hasonlóan szexelnek az emberekhez, csókot is váltanak. A nőstények miatti szoros kapcsolatból adódóan vannak leszbikus aktusaik is.

2020. okt. 20. 11:14
 22/51 Vuk-91 ***** válasza:
83%
Igen, csimpánzokhoz én is akartam írni valamit. Lényegében azt akartam írni, hogy nem csak a csimpánzoknál figyeljük ezt meg, hanem sok állatnál is, és mivel az állatok nem beszélnek (legalábbis nem az emberi nyelveken), semmi sem biztos azt illetően, hogy miért látunk pl.: homoszexuális oroszlánokat is, így lehet volt olyan aki megfigyelései alapján azt mondta, hogy "kevés a nőstény, ezért fordulnak homokos irányba", de nagyon nagy az esélye, hogy valaki jobbat mond, minél jobban megértjük az állatok viselkedését. Ez volt például akkor, amikor elkezdtük a farkasokat a görög ábécé betűivel rangsorolni (alfa legfelül, omega legalul), és bár nem egészen hagytuk el ezt a rangsorolást, ugyanaz, aki kitalálta a módszert, később rájött, hogy a falka tagjai az alfahím és nőstény kölykeiből áll. Az hogy ez mennyire igaz minden falkára, nem biztos, az állatok sokszor lepnek meg minket a szokásostól eltérő viselkedésformákkal, pl.: amikor egy nőstény oroszlán felnevelt egy Gazellát (vagy hasonló állatot, régen hallottam róla). Így joggal mondom, hogy semmilyen élőlénynek nem lehet abszolút körülírást mondani anélkül, hogy olyasmi történjen, ami szembemegy ugyanazon körülírással.
2020. okt. 20. 11:26
 23/51 Vuk-91 ***** válasza:
83%
Utánanéztem: Antilop volt.
2020. okt. 20. 11:27
 24/51 anonim ***** válasza:
100%

Nem találkoztam olyan emberrel aki megvetett volna vagy természetellenesnek tartott volna.

Trollok meg mindig léteztek nekik mindegy mi van, valamibe úgy is belekötnek. Ő életük nem érdekelnek.

2020. okt. 20. 11:59
 25/51 Vuk-91 ***** válasza:
85%
Sajnos az én családomban a négy fal között előbb utóbb a melegek jönnek témába, és nem, nem elfogadó értelemben.
2020. okt. 20. 12:03
 26/51 anonim ***** válasza:
11%

Én írtam a "majmos" példát és pontosítanék egy-két dolgot ezzel kapcsolatban:

A csimpánzoknál az "alfa hím" szerepe nem választott, hanem meg kell küzdenie ezért a pozícióért. Az erősebb gének továbbadásáról szól a dolog, így a vezérhím szinte minden nőstényt kisajátít magának.

Ha a "főnök" pozíciója ingatag, akkor valóban szövetkezhet a rangban eggyel alatta álló hímmel, ám ilyenkor egy-két nőstényt át kell engednie neki, a szövetség megerősítése érdekében.

A többi hím sajnos ugyanúgy pár nélkül marad, így ők már csak az azonos nemű fajtársaikkal élhetnek szexuális életet. :)

2020. okt. 20. 12:54
 27/51 anonim ***** válasza:
88%

Az "alfa" hímnek a csimpánzoknál nem kell erősnek lennie. A küzdelme nem fizikai, hanem "politikai". Az nyer, akinek több a támogatója. Ezt a hímek manipulációval, intelligenciával szerzik meg vagy ha úgy tetszik karizmával. Rengeteg esetben nem a legerősebb hím az "alfa", hanem a legkarizmatikusabb. Vagy mint a videóban, a hím csimpánz az anyjától örökli a domináns pozíciót. Pont mint az emberek esetében, pl. egy királyságban. (De akkor is politika.)

https://www.youtube.com/watch?v=Fv71JevtR-0

A szociális struktúra, amiről beszélsz a gorillákéhoz hasonlít, de ott sem kötelező a hímnek rangban alul maradnia, csak ha azzal a csoporttal akar élni, amelyikben már van domináns hím. Egyébként alapíthat saját csoportot, amihez a nőstények kedvünk szerint csatlakoznak és ilyenkor új területe keresnek. Ami meg is történik.

Habár nekik is vannak homoszexuális interakcióik, a kizárólag hímekből álló csapatokban. De itt felmerül, hogy egyáltalán akarják-e, hogy a nőstények hozzájuk csatlakozzanak? Ugyanis a nőstények is csoportot válthatnak.

A legjobban az emberekre a csimpánzok, bonobók és gibbonok hasonlítanak, már társadalmi felépítésben. Ha a gorillákéhoz hasonló lenne a társadalmunk, akkor nagyon máshogy nézne most ki a világ.

2020. okt. 20. 15:36
 28/51 anonim válasza:
90%
#1 nekem egyik barátom intersex nem lehet se nőként se férfiként azonosítani a testét konkrétan félig férfi félig nő akkor vele mivan? Nem létezik, így született ez nem az hogy ő minek érzi magát. És megsúgom nem ő az egyetlen ilyen
2020. okt. 20. 16:57
 29/51 anonim ***** válasza:
89%
Nem az.
2020. okt. 20. 17:17
 30/51 anonim ***** válasza:
94%

Tudjátok hogy csíra találta fel az első számítógépet.

És az okostelefont is.

Akik gyűlölködnek a melegek iránt gyorsan dobja el ezeket a készülékeket.

És orvoshoz se menjen, ott

Is túl sok mindent köszönhetünk nekik.

2020. okt. 20. 17:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!