Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért kell ennyire promózni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mr.Cat kérdése:

Miért kell ennyire promózni a homoszexualitást? Oké, persze ők is emberek meg minden de akkor sem kellene ezt mindenki szájába bele rágni mert lehet van aki nem kíváncsi rá és különben is ellent mond ez a biológia, a természet rendjének.

Figyelt kérdés

Hogy őszinte legyek, mostanában nem foglalkoztam a homoszexualitással, úgy voltam vele hogy legyenek csak maguknak ahogy mi heterók is megvagyunk magunknak.

De az elmúlt napokban láttam hogy a Messengert ismét frissítették és nem túl jó irányba. Ezen nem kicsit bepörögtem, felpaprikáztam magam. Aki nem figyel a részletekre az talán észre sem veszi hogy mi változott de akadhatnak akiknek szemet szúr már ez is. Az alkalmazás ikonja korábban kék volt, fehér alapon. Most ugyan maradt a fehér alap de az ikon kékből rózsaszínbe megy át, aztán ott van a chat betűit körülvevő "burok" színe, a frissítés óta még a sima kéknek is eléggé lilás beütése van (tudjuk be színtévesztésnek) de a többi szín amit választani lehet? Eleve elég kevés szín van, köztük talán egy vagy kettő ami nem... Hát finoman szóval nem nyálas. De miért kell ezt az ember szájába tolni? Miért kell hogy minden díszb?zi legyen? Ha valaki nem kíváncsi rá? Ne használja? Ez nem diszkriminatív egy csöppet? Másfelől ezt a legutóbbi frissítést az eddigiekkel ellentétben el sem lehet távolítani, gondolom ez sem a véletlen műve hanem a hergelés része.

De ha már így bele lendültem, sokan azon vannak hogy a melegeket is megilleti ugyanaz a jog mint a heterókat? Például amiért mostanában leginkább harcolnak hogy gyereket vállalhassanak. Igen? Hány példát látsz a természetben arra hogy a hogy az újszülött állatot 2 hím vagy két nőstény neveli? Áhh ez nem jó mert bizonyos helyzetekben előfordul hogy két nőstény gondozza ugyanazt a kicsit. Ebbe bele tudsz kötni. 😆 Na de akkor hány olyat látsz hogy két hím hozza létre az utódot? Hát nem hiszem hogy sokat (hímnős fajokat kérem ne soroljuk ide mert az nem ugyanaz)

Olvastam korábban azt is hogy a szexualitásáról senki nem tehet és ennek fényében hogy jövünk ahhoz hogy szegény homoszexuálisokat, biszexeket, transzikat bántjuk, kritizáljuk?

Meg persze ne is legyünk diszkriminatívak, na de mi van akkor ha már annyira fel "hájpolják" a másságuk miatt korábban hátrányban részesített réteget hogy már a hetero érzi magát kényelmetlenül? Fordult a kocka? Bár ha jól bele gondolok, lehet hogy azért promózzák ennyire hogy pasi a pasival, nő a nővel álljon össze mert az minden eddiginél jobban lassítaná a népességnövekedést ha mindenki a saját nemével kezdene... Sőt igen gyorsan fogynánk is, az nem is rossz...

Na de ha már egyenlőség meg hogy fogadjuk el a másságot, ott vannak még példának a pedofilok és a nekrofílek.

Tegyük fel hogy elfogadjuk ha két pasi, két nő megcsókolja egymást az utcán vagy seggbe is... Egymást.

Na de azért elborzadunk amikor valaki egy hullával akarná csinálni vagy ne adj Isten kiderülne róla hogy volt is néhány pásztor órája... Persze tudom, hullával összehozni nem lehet egyszerű de szét temetkezési vállalkozók, boncmesterek stb. azért össze hozhatják. Meg akad még más lehetőség is... Fogadok ha valakinek lenne olyan barátja akiről kiderül hogy farkát megmártotta egy halott nőben vagy olyan barátnője akiről kiderül hogy rácuppant egy halott férfi farkára furán néznénk rá, igaz? El is kerülnénk utána jóóó messzire. (Abba most ne is menjünk bele hogy mi van ha az illető egyszerre meleg és nekrofí...)

Aztán ott vannak a pedofilok, na őket egyenesen képesek lennénk meglincselni is azért amit tesznek... Pedig elvileg ők sem tehetnek a szexuális beállítottságukról. Mégis megvetjük őket. A melegeket bátorítjuk de a pedofilnak senki esze ágában nem fordulna meg (az enyémben sem) oda mondani hogy "Hé hát hajts rá nyugodtan a szomszéd Zsuzsira, hiszen még csak 8 éves) vagy a nekrofílnek mondani hogy menjen a hullaházba aztán...

Szóval miért van ez? Miért kell ennyire felhájpolni azokat akik a saját nemükhöz vonzódnak miközben ott van sok más... MÁS akiket viszont mélyen, megingathatatlanul elítélünk?

Nem egyszerűbb lenne, ha nem próbálnánk egymás szájába rágni a magunk identitását?

2020. okt. 17. 22:17
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
100%

Egy applikáció ikonja akasztott ki ennyire?

Amúgy valahol itt van a probléma magja: "nem ítélem el a melegeket, de ne csinálják már előttem" - te is ebbe a dilemmába esel. Te "nem vagy homofób" de azért kikéred magadnak, hogy ezek az emberek takarodjanak a ##csába, meg ne "nyomják a képedbe másságukat".

Imádom a pedofíliás/nekrofíliás érveket. Honnan veszed hogy a melegségből ez következik? Mi rá a bizonyíték/érv? Semmi. Ez pont ugyanolyan mint hogy a koronavírusból eljutunk odáig hogy Bill Gates személyesen chippel be téged. Hülyeség. A homoszexualitás esetében két felnőtt, döntésképes ember dönt arról, hogy mit csinál, hogy csinálja. A pedofília esetében az egyik fél döntésképtelen gyerek. A nekrofília esetében ez egy halott. Neked ez teljesen összemosódik?!

2020. okt. 18. 14:05
 22/32 anonim válasza:
83%
1 válaszadó - tökéletes - 100%-ban így gondolom én is!
2020. okt. 18. 16:38
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

McFlurry KitKat Ruby --> Ha valakinek erről nem egy jó mekis kaja ugrik be, akkor a következő jut eszembe:

"Egy pink édességet valaki ösztönösen a melegséggel kapcsol össze? Te jó ég! Kérdem tisztelettel, ez normális gondolkodás?"

2020. okt. 18. 18:18
 24/32 A kérdező kommentje:

A pedofíliával és a nekrofíliával úgy volt merszem összekapcsolni ezt, hogy borzasztó sokan hangoztatják hogy a szexuális beállítottságáról senki, mondom senki sem tehet. Amennyiben így van, elméletben a pedofil sem tehet arról hogy ő a gyerekekhez vonzódik, úgy ahogy a nekrofilt sem lehet szidni amiért a hullaházban orgiázna a jéghideg testekkel.

Komolyan mondom, én csak attól félek hogy ez is eljön... Hogy már annyira nem lesz az emberekben erkölcsi gát, hogy még a pedofilt is biztatni mintsem büntetni fogják azért amit tesz...

Félreértés ne essék, én annak is ellene vagyok hogy a hetero párok nyalják, falják egymást az utcán, a buszon/vonaton bevásárlóközpontban... Egyszerűen nem ott van a helye az ilyennek.

Elfogadás? Hát nem kellene felingerelni a jónépet és kész. Mert provokáció nélkül a kutyát nem érdekelné hogy mi van.

Öltözködni is normálisan kellene, nem kellene felhívni magukra a figyelmet hogy "Hooo hello, mi mások vagyunk ám 😌" Ha azt akarod hogy ne tekintsenek rád degeneráltként, de is viselkedj úgy. Sőt elmondom nektek hogy van, IGEN VAN meleg ismerősöm. Nincs vele bajom, kilép az utcára, senki nem mondaná róla hogy ő "más". Miért? Mert normálisan felöltözik, nem ám páva módra hogy aki elsőként meglátja "Nézd már azt a b.zit!" felkiáltással szóljon a mellette álló/ülő/sétáló személyhez. Nem is reklámozza hogy milyen jó melegnek lenni. A hangja sem olyan mint egy hímringyónak, éppen karakán, férfias. Éli az életét úgy ahogy mások és nem akar befolyásolni senkit a szexuális beállítottságot illetően.

Na de... Biztos hogy senki sem akarja befolyásolni hogy milyen legyen az ember szexuális beállítottsága, nemi identitása?

Mert azt hiszem fel/fel sejlik most már nálunk is hogy már óvodában próbálják rávezetni a gyerekeket a másságra. Súlykolják beléjük egyre több helyen. Egy gyereknek 3-6 évesen még semmit sem kell tudnia a szexualitásról.

Ha a fajfenntartást vesszük alapul, fogyó hímivarsejtek ide vagy oda, még mindig kell hozzá egy férfi és egy nő (mesterséges megtermékenyítést meg hasonlókat offoljuk most) tehát az lenne még a kérdés hogy miért nem lehet legalább azt meghagyni, hogy a gyerekeket ebben a szellemben neveljék hogy fiú igenis lányhoz vonzódjon és vice versa valamint hogy nem véletlenül születtél azzal a lábid közt, amivel. Mert végülis ha annyira hajlamos rá az ember, 25 évesen is rádöbben hogy ez neki nem fekszik és lehet transzi, meleg, akár biszex is. De könyörgöm Legalább ne akarjuk beléjük nevelni hogy igenis így van rendjén.

2020. okt. 18. 19:36
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Hogy kit mi izgat fel, valóban nehezen befolyásolható. Na de ezek fíliák (pedo',nekro',zoo' stb.). Csak az egyik félnek nyújtanak élvezetet, a másik félnek meg egyenesen életveszélyesek!

Ezzel szemben, amit én a civilizált pároktól (♀️♂️,♀️♀️,♂️♂️) látok, hogy együtt lógnak, és közös képeket posztolnak. És tudtommal, óvodás szinten is csak annyit mesélnek a gyerekeknek, hogy két ember szereti egymást.

Lehet, hogy az én agyam van fordítva bekötve, de ezutóbbiban hol van szexuális utalás vagy provokáció??

2020. okt. 18. 21:03
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

25 el értek egyet . Atol nem lesz más a gyerek hogy hal róla . De megtudja hogy ijen is van és enyi., amugy se a szex van a könyvbe pl.

És ha tudja hogy ez létezik könyeben rá jön,elfogadja magát.

Bár be valom lehet hogy rá érne ezt inkább iskolás korba megtudnia,megértenie

2020. okt. 18. 21:46
 27/32 Béla211 ***** válasza:
83%

Van kifejezett korosztály, akiknek szólnak ezek a mesék?

Nem írtunk rá ajánlást. Eleinte azt szerettük volna, hogy 5-8 éves gyerekeknek szóljanak, de ahogy jöttek be a szövegek, úgy éreztük, hogy vannak, amik inkább 9-10 éveseknek valók. Nem jelöltük a meséknél, hogy melyik milyen korosztálynak szól, mert úgy gondoltuk, hogy a szülők, vagy akik felolvassák, majd eldöntik, hogy a gyerek elég érett-e egy-egy történethez. Van benne néhány ovisoknak való mese, de a legtöbb inkább alsósoknak szól. A könyvhöz az EJHA pedagógusai készítettek egy foglalkozástervet, ez elérhető a Labrisz és az EJHA honlapjáról, ebben jelölték azt is, melyiket hány éves gyereknek ajánlják.

Amúgy ez a szerzővel készült interjúból van. Szerintem amúgy azzal hibát követek el, hogy nem jelölték a meséknél ,hogy hány éves gyerekeknek szánták.

De látszik ,hogy nem ovisoknak szánt mese könyv.

2020. okt. 19. 06:57
 28/32 anonim ***** válasza:
87%
Én eleinte kétségbe voltam esve, hogy ennyi buta ember van, mint a kérdező, de hálistennek rájöttem, hogy nem, csak az a néhány hallatja nagyon a hangját.
2020. okt. 19. 12:01
 29/32 A kérdező kommentje:
Persze, ha valaki nem ért egyet azzal ami történik, egyből buta. Tipikus libernyák szöveg.
2020. okt. 19. 19:50
 30/32 anonim ***** válasza:
90%

A természet rendje... A természetben vannak fajok, amelyeknél a hím felfalja vagy legalábbis megöli a saját utódait, ha a nősténynek nincs kedve a szexhez. Más fajok hím egyedei, ha már kicsinyekkel rendelkező nőstényt fognak, kivégzik a meglevő kölyköket, hogy a saját utódjaik kapják az anyaállat minden figyelmét és a rendelkezésre álló erőforrásokat.

Egyetlen más állat sem hord ruhát vagy használ internetet, nem hagy írásos nyomot. A monogámia is egész ritka az állatvilágban. Ahogy az életképtelen utódok és öreg egyedek életbentartása is.

Gyakorlatilag majdnem minden emberi tevékenység természetellenes.

Amúgy a propagandát is érintve. Érdekesnek tartom, hogy valahogy neked minden feltűnik, ami kicsit is szivárványos, de az évezredek óta tartó gyűlöletbeszéd valahogy nem szúr szemet. (Tényleg, a vallások is természetellenesek. Just sayin'.)

Azt meg nem vágom, hogy jön össze a meleg a nekrofillel és a pedofillal. Ha tényleg nem látod a különbséget, jobb ha elkeszdesz félni a porszívótól, hiszen roboteszköz, mint a gyilkos terminátor robotok.

2020. okt. 19. 21:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!