Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért kell ennyire promózni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mr.Cat kérdése:

Miért kell ennyire promózni a homoszexualitást? Oké, persze ők is emberek meg minden de akkor sem kellene ezt mindenki szájába bele rágni mert lehet van aki nem kíváncsi rá és különben is ellent mond ez a biológia, a természet rendjének.

Figyelt kérdés

Hogy őszinte legyek, mostanában nem foglalkoztam a homoszexualitással, úgy voltam vele hogy legyenek csak maguknak ahogy mi heterók is megvagyunk magunknak.

De az elmúlt napokban láttam hogy a Messengert ismét frissítették és nem túl jó irányba. Ezen nem kicsit bepörögtem, felpaprikáztam magam. Aki nem figyel a részletekre az talán észre sem veszi hogy mi változott de akadhatnak akiknek szemet szúr már ez is. Az alkalmazás ikonja korábban kék volt, fehér alapon. Most ugyan maradt a fehér alap de az ikon kékből rózsaszínbe megy át, aztán ott van a chat betűit körülvevő "burok" színe, a frissítés óta még a sima kéknek is eléggé lilás beütése van (tudjuk be színtévesztésnek) de a többi szín amit választani lehet? Eleve elég kevés szín van, köztük talán egy vagy kettő ami nem... Hát finoman szóval nem nyálas. De miért kell ezt az ember szájába tolni? Miért kell hogy minden díszb?zi legyen? Ha valaki nem kíváncsi rá? Ne használja? Ez nem diszkriminatív egy csöppet? Másfelől ezt a legutóbbi frissítést az eddigiekkel ellentétben el sem lehet távolítani, gondolom ez sem a véletlen műve hanem a hergelés része.

De ha már így bele lendültem, sokan azon vannak hogy a melegeket is megilleti ugyanaz a jog mint a heterókat? Például amiért mostanában leginkább harcolnak hogy gyereket vállalhassanak. Igen? Hány példát látsz a természetben arra hogy a hogy az újszülött állatot 2 hím vagy két nőstény neveli? Áhh ez nem jó mert bizonyos helyzetekben előfordul hogy két nőstény gondozza ugyanazt a kicsit. Ebbe bele tudsz kötni. 😆 Na de akkor hány olyat látsz hogy két hím hozza létre az utódot? Hát nem hiszem hogy sokat (hímnős fajokat kérem ne soroljuk ide mert az nem ugyanaz)

Olvastam korábban azt is hogy a szexualitásáról senki nem tehet és ennek fényében hogy jövünk ahhoz hogy szegény homoszexuálisokat, biszexeket, transzikat bántjuk, kritizáljuk?

Meg persze ne is legyünk diszkriminatívak, na de mi van akkor ha már annyira fel "hájpolják" a másságuk miatt korábban hátrányban részesített réteget hogy már a hetero érzi magát kényelmetlenül? Fordult a kocka? Bár ha jól bele gondolok, lehet hogy azért promózzák ennyire hogy pasi a pasival, nő a nővel álljon össze mert az minden eddiginél jobban lassítaná a népességnövekedést ha mindenki a saját nemével kezdene... Sőt igen gyorsan fogynánk is, az nem is rossz...

Na de ha már egyenlőség meg hogy fogadjuk el a másságot, ott vannak még példának a pedofilok és a nekrofílek.

Tegyük fel hogy elfogadjuk ha két pasi, két nő megcsókolja egymást az utcán vagy seggbe is... Egymást.

Na de azért elborzadunk amikor valaki egy hullával akarná csinálni vagy ne adj Isten kiderülne róla hogy volt is néhány pásztor órája... Persze tudom, hullával összehozni nem lehet egyszerű de szét temetkezési vállalkozók, boncmesterek stb. azért össze hozhatják. Meg akad még más lehetőség is... Fogadok ha valakinek lenne olyan barátja akiről kiderül hogy farkát megmártotta egy halott nőben vagy olyan barátnője akiről kiderül hogy rácuppant egy halott férfi farkára furán néznénk rá, igaz? El is kerülnénk utána jóóó messzire. (Abba most ne is menjünk bele hogy mi van ha az illető egyszerre meleg és nekrofí...)

Aztán ott vannak a pedofilok, na őket egyenesen képesek lennénk meglincselni is azért amit tesznek... Pedig elvileg ők sem tehetnek a szexuális beállítottságukról. Mégis megvetjük őket. A melegeket bátorítjuk de a pedofilnak senki esze ágában nem fordulna meg (az enyémben sem) oda mondani hogy "Hé hát hajts rá nyugodtan a szomszéd Zsuzsira, hiszen még csak 8 éves) vagy a nekrofílnek mondani hogy menjen a hullaházba aztán...

Szóval miért van ez? Miért kell ennyire felhájpolni azokat akik a saját nemükhöz vonzódnak miközben ott van sok más... MÁS akiket viszont mélyen, megingathatatlanul elítélünk?

Nem egyszerűbb lenne, ha nem próbálnánk egymás szájába rágni a magunk identitását?

2020. okt. 17. 22:17
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
90%

" különben is ellent mond ez a biológia, a természet rendjének."

Én csak erre kívánnék reagálni. Már sokszor írtam, de bemásolom újra, aki ostoba evolúciós zsákutcáról, stb-ről papol. Természet rendje, megvan mindennek az oka, aki nem ért hozzá, én annak azt javaslom, hogy ne inkább ne írjon semmit, valóságban meg ne nyissa ki a száját, ha semmi hozzáértése nincs. Íme:

"Igazad van az evolúciós zsákutcaról, de azért kicsit kiegészítem a dolgot.

Az emberiség ma már egy evolúciós zsákutca, hála az orvostudománynak. Minden selejt életben marad (szívbeteg, mentális és fizikai fogyatékkal élő, stb). És nagy valószínűséggel sem te, sem pedig más itt nem élne, ha nem lennének orvosok, gyógyszerek.

Egy gyerek születéséhez megfelelő mennyiségű hímivarsejt szám kell.

A férfiak hímivarsejt állománya rohamosan csökken. Ez köszönhető annak is, amit feljebb írtam, illetve dohányzásnak, alkoholnak stb. Így a születendő utódok is már sokkal kevesebb mennyiséggel fognak rendelkezni, mert az ivarsejti mutációk öröklődnek. Egy 50-100 év múlva minden férfi meddő lesz, így csak mesterségesen születhet gyerek,tehát ki kéne halnunk. Tehát az emberiség egy evolúciós zsákutca.

Ez emberek léte ma már természetellenes. A pestistől is kihaltunk volna, ha nem fejlődik a tudomány. A népesség folyamatos gradációban van, amelyet egy degradációnak kéne követnie. De mivel nincs természetes ellenségünk és mindig fejlődik a tudomány, így ez nem fog bekövetkezni. Maximum biofegyverekkel majd írtják a népet, mert rohamosan fogynak az erőforrásaink.

A homoszexualitás egyébként tekinthető egy neurológiai zavarnak is. Lehet, hogy a jövőben fognak rá megoldást találni, hogy genetikailag módosítják az embriókat és hormonálisan szabályozzák az egészséges fejlődést, így kikerülve mentális, fizikai betegségeket is. Génsebészet rohamosan fejlődik.

Hidd el, akkor már nagyobb baj lesz, ha ez is megtörténik, mert legalább a homoszexualitás minimális szinten viszafogja a tulnépesedést. De ma már vannak béranyák is, illetve már fejlesztettek olyan megoldásokat, hogy két férfinak is lehet gyereke úgy, hogy az egyikük hímivarsejtjét átalakítják petesejt. Nyilván így petesejtet is lehet fordítva. Ma már ez is lehetséges, és elég egyszerű, de még nincs "piacon".

Az emberiség 10 év alatt az addigi tudásának 100-szorosát tudja, ami elég félelmetes. Ez minden tudományt érint. Elég ránézni telefonokra, Robotika fejlődése, orvostudomány stb. Ma már szívet is tudunk nyomtatni basszus..., nem is kell már szív lassan, hogy éljünk. Kicserélik műre, ami nem romlik el. Nem félelmetes? Miről beszél itt akárki a természetességről.

Mielőtt valaki belém kötne, biológus vagyok, úgyhogy jobban tudom. Tudnék még rengeteg dolgot mesélni, de akkor 5 oldal lenne a válasz."

2020. okt. 17. 22:22
 2/32 anonim ***** válasza:
0%
Tökéletesen egyetértek!
2020. okt. 17. 22:23
 3/32 anonim ***** válasza:
97%
Te nagyon ki vagy f@s.ikám.
2020. okt. 17. 22:25
 4/32 anonim ***** válasza:
36%

Illetve reagálnék arra, hogy mi is a "probléma" a homoszexuálisokkal. Mekkora terhet kell cipelni egyes országokban a vállukon. Nem arról van szó, hogy ettől nincs nehezebb, de igenis egy nagy probléma. És nyilván nem ez a megoldás, amit a média művel, de valahogy muszáj próbálkozni. Kicsit képzeld magad mások helyébe, hidd el, akkor sokminden le fog esni. Ja és mindig legyen saját véleményed, ne pedig azt szajkózd, amit a média mutat. Legtöbb homoszexuálisról büdös életben nem mondanád meg azt, hogy homi.

"Ha azt mondod egy halnak, hogy másszon fel egy fára, de nem tud és ezért lehülyézik, akkor az egész életét úgy fogja leélni, hogy hülye, mert ezt sulykolták belé.

Ez igaz az oktatásra, munkahelyekre és társadalmi kisebbségekre, elvárásokra is.

Ha a melegek azt látják/hallják a környezetükben, hogy alsóbbrendűek, debilek, stb, akkor ez a tudatalattira hatni fog, mint a hal esetében.

A tudatalatti határozza meg az egész emberi jellemet, ami 7 éves korig alakul ki. A tudat a tudatalatti felett van, mégis az utóbbi kb 95%-ban határozza meg a viselkedésünket. A tudatalattit csak hipnózissal vagy gyakorlással lehet megváltoztatni. Pl mikor megtanulunk autót vezetni stb, azt nem fogjuk elfelejteni, mert gyakoroljuk, ismételjük, ezért beépül a tudatalattiba.

Így pl, ha azt mondod magadnak, hogy boldog vagyok, akkor előbb utóbb ez beépül a tudatalattiba és ezért el is fogod hinni. De ezt nagyon sokszor kell "gyakorolni", úgy mint amikor mást is megtanulunk. :)"

2020. okt. 17. 22:26
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

A heteroszexualitást is minden nap promózzák,csak nem tűnik fel.

Nézz meg bármilyen műsort,vetélkedőt,ott állandóan össze akarják boronálni az ellentétes nemű embereket.

2020. okt. 17. 22:27
 6/32 anonim ***** válasza:
0%
Nincs problémám a melegekkel, de ha a homoszexualitás egy neurológiai zavar, tehát egy betegség, akkor miért támogatjuk őket? Miért kell reklámozni? Miért kell felvonulást rendezni?
2020. okt. 17. 22:28
 7/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem kérem, hogy fogadják el. Nem kérem, hogy legyen promózva. Azt szeretném csak, hogy ne bántsanak engem azért, amilyen vagyok.

27/F

2020. okt. 17. 22:31
 8/32 anonim ***** válasza:
100%

6-os szerintem olvasd el újra, amit írtam. Az egész emberiség léte egy betegség, ami "természetellenes", mert természetesen úton már nem is lennénk.

Pl a akkor a kékszeműeket is betegnek tarthatod, mert az egy mutáció. Az eredeti szemszín az barna, a haj pedig fekete. A többi pedig mind egy mutáció. Tehát akkor ők is betegek az elméd szerint? Sorolhatok még millió példát.

2020. okt. 17. 22:31
 9/32 anonim ***** válasza:
0%
A kék szemszín nincs hatással az életemre. Viszont az üzenőfalamon felugró képek a pride-ról picit lehangoló.
2020. okt. 17. 22:34
 10/32 anonim ***** válasza:
0%
És ha már ennyire a természetességről beszélünk, minden egyes tudományos beavatkozás, találmány azért lett elkészítve, hogy az életünket JOBBÁ tegyék. A homoszexualitás pont nem ilyen. Nem hasonlíthatod össze a vakcinát a homoszexualitással. Az egyik életeket ment, a másik pedig életeket akadályoz meg.
2020. okt. 17. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!