Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van HIV fertőzött meleg ismerősöd?
Figyelt kérdés
Én kettőt is. Igaz közel 6-700 meleget ismerek. De kettőről tudom. Az egyik ráadásul ijesztően fiatal. 18 éves.
Tudjátok hogy kapta el? Másképpen kezeled? Én nem, max nem dugok vele, mert nem kockáztatok.
2020. szept. 30. 18:53
21/21 anonim válasza:
Nekem volt egy orál alkalmi kapcsolatom egy félig cigány sráccal. 19 éves volt. Én 22. Utólag kiderült pár nappal hogy a srác sok idősebb nem monogám férfival volt együtt,és a legrosszabb hogy állítólag drogos volt és szúrta is magát.Meg olyan határ menti városban lakott ahol a statisztika szerint is sok a HIV pozitív. Járt ilyen csoportos "javító" foglalkozásra, onnan derült ki hogy lőheti magát és drogozhat. Ki se néztem volna belőle mert igen helyes,nagyon értelmes vékony srác volt. Na mikor ezek kiderültek, felmerült bennem és egy ismerősömben hogy tuti a srác HIV fertőzött volt. Kivártam az "ablakperiódust" de napokig nem ettem,nagyon magam alatt voltam.A nyirokcsomóim megnagyobbodtak,óráként néztem a lázam ami nem volt,de az orrom folyt (Bár allergia miatt mindig folyik). Megjött a HIV teszt eredménye: NEGATÍV! El se hittem. De a félelem még kicsit bennem lakozott. Vártam még 3 hetet és a tesztet megismételtük az is negatív lett. Senkinek nem kívánom azt a félelmet amit átéltem. Viszonylag jó tanulópénz volt arra hogy nem fekszünk össze akárkivel,és legyünk mindig óvatosak,védekezzünk. Azóta már nem is alkalmizok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!