Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van HIV fertőzött meleg ismerősöd?
Figyelt kérdés
Én kettőt is. Igaz közel 6-700 meleget ismerek. De kettőről tudom. Az egyik ráadásul ijesztően fiatal. 18 éves.
Tudjátok hogy kapta el? Másképpen kezeled? Én nem, max nem dugok vele, mert nem kockáztatok.
2020. szept. 30. 18:53
14/21 anonim válasza:
A HIV fertőzöttek egy jó nagy része hideg, a koporsóban.
16/21 anonim válasza:
#15 nem hasznàl semmit csak szedi a gyógyszereket ahogy az orvos felírta 22 éve .
20/21 anonim válasza:
Van. Fiatal meg idősebb is. 20 meg 47 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!