Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van HIV fertőzött meleg ismerősöd?
Én kettőt is. Igaz közel 6-700 meleget ismerek. De kettőről tudom. Az egyik ráadásul ijesztően fiatal. 18 éves.
Tudjátok hogy kapta el? Másképpen kezeled? Én nem, max nem dugok vele, mert nem kockáztatok.
700 meleget? Én összesen nem ismerek ennyi embert, heterot és bit is beleértve. Ez biztos valami extrovertált dolog, amit nem értek.
Nem ismerek hiv fertőzöttet.
Van egy haverom, igaz, már rég nem találkoztam vele.Most 35 éves és bevallása szerint az egyik pesti szaunában sok férfi átment rajta,néha egyszerre egymás után is.
ő "szeretetet " keresett a szaunában,hát megkapta....
Már kétszer hozták vissza,mert halál szélén volt. De azt mondta, nem érdekli.És állítólag van fix barátja, lehet az is HIV-es.
Amit leírták az közel sem fedi az ismétlés fogalmát. Mivel rendezvényszervező vagyok akkor én 100 000 embert ismerek???
Egyébként nincs HIV+ ismerősöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!