Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért homofóbok a magyarok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért homofóbok a magyarok többsége ?

Figyelt kérdés
Láttam hogy ez a dolog tejesen elfogadott Németországban. De nem csak ott az egyik volt tanárom említette hogy Angliában a meleg párok kézen fogva sétálnak. Nem értem hogy itt ebben az országban mi baja van az embereknek ezzel?

2020. szept. 10. 19:05
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
83%

Számodra a humánus viselkedés az elpuhulás? Akkor visszafelé az időben egyre jobban éreznéd magad, középkor, stb.

2020. szept. 12. 13:07
 32/36 anonim ***** válasza:
88%

A válasz: Irigység.

Amíg a heterok nagy része nem mer megnyílni még a párjának sem: Lásd megcsalások, másra újdonságra vágyik, és nem tud leülni megbeszélni a párjával, hanem a háta mögött játsza ki, addig a melegek önmaguk lehetnek.

Ez az ami zavarja őket. Hogy felvállalják magukat, az érzéseiket.

Nincsenek leragadva 1 p-ncihoz, amit életük végéig kefélniük kell, még ha már unalmas is (pedig ők választották), irigylik a monogám életet, hogy a melegeknek könnyebb ismerkedni, mint egy hetero férfinek ágyba vinni egy nőt :)

Az örökbefogadás mondjuk nekem nem kell, szenvedjenek a gyerekekkel a heterók :) Amúgy meg épp ezért ellenzik, mert a melegek egy része vágyik rá, a magyar társadalom meg ott tesz keresztbe a másiknak ahol akar, csak azért, hogy még egyet tiporjon rajta.

Továbbá, hogy az irigységet kifejtsem, nem csak minket melegeket találnak meg maguknak, a társadalmi nyomást ráhelyezik a heterokra is.

Mikor lesz már párod? Mikor lesz már gyereked? Mikor házasodsz? meg szimplán csak úgy mások magánéletében is vájkálnak.

Legyél meleg vagy hetero, ettől függetlenül mindig lesznek olyanok akik a te életed akarják irányítani, beleszólnak.

Ha jobb kocsid van, vagy saját ingatlanod? D-g-lj meg! legalábbis ezt gondolják. Ők is ugyanúgy robotolnak, de nem tudják megvenni.

Azt mondják inkább legyenek szerelmesek, és éljenek zsíroskenéyren, de azzal akarnak lenni, akit szeretnek, őket nem izgatja a pénz, de ha meglátnak egy nőt aki olyan pasit fogott meg, aki vagyonos, akkor már mindenféle k-rvának lehordják :)

2020. szept. 12. 15:24
 33/36 everlight ***** válasza:
86%
Mert a kormány, az álszent egyház, azt érezteti,hogy aki nem hetero az bűnös
2020. szept. 12. 21:43
 34/36 anonim ***** válasza:
0%
Én is örülök, hogy Magyarország nincs még így elfajulva, ahogy előttem is leirtak.
2020. szept. 12. 21:46
 35/36 anonim ***** válasza:
86%
32-es elég sokban igazad van. A lényeg itt az emberek irigyek, és sajnos ennek következtében gonoszak is, ezt én is tapasztaltam főleg ifjúkori felnőttségem idején, akkor még a fiatalságot, egészséget is irigyelték, ami mondjuk nem volt hosszútávú, de kivülről minden szép volt... Szóval errefelé politikától függetlenül is "vannak bajok" az emberek fejében...
2020. szept. 13. 06:54
 36/36 anonim válasza:
76%
Évtizedekig kommunizmus volt, ahol ez illegális volt és beleragadt a tudatba, hogy az ilyet el kell ítélni. Nekem személy szerint addig nincs vele semmi bajom,amíg nem nálam próbálkoznak/nem mutogatják tökre direkt, hogy ez mennyire jó meg természetes. Tartják itt a nagy felvonulásokat, holott felesleges, mert csak jobban utáltatják magukat.
2020. szept. 13. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!