Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért homofóbok a magyarok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért homofóbok a magyarok többsége ?

Figyelt kérdés
Láttam hogy ez a dolog tejesen elfogadott Németországban. De nem csak ott az egyik volt tanárom említette hogy Angliában a meleg párok kézen fogva sétálnak. Nem értem hogy itt ebben az országban mi baja van az embereknek ezzel?

2020. szept. 10. 19:05
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
82%
Elnezést
2020. szept. 10. 20:16
 12/36 anonim ***** válasza:
6%
Szóval? A kérdés ugyanaz: milyen alapvető emberi jogokról magyarázol? Mihez nincs joga a melegeknek ma Magyarországon?
2020. szept. 10. 20:22
 13/36 anonim ***** válasza:
26%
Tehát kijelented, hogy a magyarok többsége homofób, és akkor lehet szídni a magyarokat. Jókis manipulatív kérdés.
2020. szept. 10. 20:59
 14/36 anonim ***** válasza:
79%

Abbol, hogy "homokos propaganda", vilagosan latszik, milyen is volt az az ellenvelemeny

Ez nalatok egy gyakori ervelesi hiba, hogy minden homofob, xenofob gyalazkodast el kellene turni

Lsd. Tolerancia-paradoxon

2020. szept. 10. 21:15
 15/36 anonim ***** válasza:
82%
Magyar egy kicsit lemaradott népség valoszinuleg azert de idovel fejlodunk annyit hogy elfogafottabb legyen
2020. szept. 10. 21:23
 16/36 anonim ***** válasza:
80%

Ez nevetséges érvelés. Ettől utálod a melegeket, mert törölték egy kommented? :D Ezek szerint melegek szerkesztik az oldalt?

2020. szept. 10. 21:31
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, 15-ösre reagaltam
2020. szept. 10. 21:32
 18/36 anonim ***** válasza:
17%
Az látszik hogy itt nem lehet vitatkozni erről a dologról. Mindenkinek akiből ellenérzéseket vált ki, törlik a kommentjét. Bár így kényelmesebb, nem kell vitatkozni. Lassan a heterokat diszkriminálják. Mondom ezt melegként. Én szívesen vitáznék erről, de így lehetetlen. Miért kell ennyire érzékenyek lenni? Tolerálni sokmindent lehet a síró gyerektől a taknyos nátháigbde nem kell mindenkit szeretni. Vannak olyanok, akiket én sem szeretek.
2020. szept. 10. 21:50
 19/36 anonim ***** válasza:
6%
Pl. azért, mert KÖTELEZŐ elfogadni mindenféle ellenérzés kinyilvánítása nélkül ezt a fajta életmódot. Mert ha bárki bármit mer írni/szólni ellene, az már kirekesztő meg minden, csak nem normális ember. Ezen az oldalon is tökéletesen megmutatkozik ez. És még ti követeltek jogokat. Tényleg, miket is pontosan? Valaki sorolja már fel, kérem!
2020. szept. 10. 21:53
 20/36 A kérdező kommentje:
Nincs vélemény terror csak egyesek olyan ízléstelen módon fogalmazzák meg ellenszenvüket, hogy tök mindegy milyen nemű a kommentelő egyszerűen gusztustalan! Eszméletlen mennyi buta és ostoba ember van ebben az országban! Én jelentettem ezeket a végtelenül ostoba, primitív hozzászólásokat! Továbbá aki nem tud a kérdésre válaszolni az inkàbb ne is írjon semmit ! Nem arra voltam kíváncsi hogy kinek a lelki világát sértettem meg a kommentek jelentésével! Hangsúlyozom nem azzal van a baj ha valakinek más a véleménye hanem a mocskos kifejezési móddal van a probléma!
2020. szept. 10. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!