Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért homofóbok a magyarok többsége ?
#2-es jól mondja. A magyarok imádnak gyűlölködni, közös közellenségre fújni, ujjal mutogatni, mint a melegek, a Soros György, a Brüsszel, a Soros György...meg a melegek is...és persze a Soros György. Ez az egyetlen magyarázat arra, hogy egy ilyen fasiszta kormány nőhetett az ország nyakára, mint egy rákos daganat. Nembeszélve arról, hogy itt mostanában az egyház (másnéven az intézményesített, állami támogatásból, éves szinten adófizetők forintmillióiból fenntartott agymosás)szorosan ölelkezik a gyűlöletből táplálkozó kormánnyal.
Na jó azt is meg kell hagyni, hogy megértem akit esetleg megrettent a túlzott liberalizmus, mert azért láttunk innen nyugatabbra olyan dolgokat, hogy jajj. Van az a határ amin túl a fene nagy jó lét, szabadság és szabadelvűség szintén kezd rákos daganatként a társadalom vastagbelére nőni. (pl.: a bordélyház ahol állatokat dughatsz vagy a transznemű lezbikus-aszexuális-meleg pár akik az örökbefogadott 10 éves gyereket kényszerítik kislány szerepbe, pusztán azért mert aberráltak, a sok birka meg a "liberalizmus" nevében hagyja nekik)
Akik azt hiszik hogy annyira kevesen vagyunk, azokból látszik hogy nem nagyon tudják észrevenni hogy a társadalom jó nagy részben csöndben lmbtq+.
A prideról annyit,hogy a médiában a szélsőséget látja mindenki, engem soha nem mutatnának, egy lány farmerban és pólóban nem elég felháborító.
A homofóbia igazából egy borzasztóan nagy emberi hiba,igazából szimpla utálat, illetve irányítási mánia. Valahol sajnálom őket, nem tudom elképzelni hogy milyen szomorú és üres élet kell ahhoz hogy úgy érezd hogy megszabhatod hogy ki kicsodát szerethet. Illetve nem reális hogy egy több ezer éves könyvből ragadsz ki részleteket hogy megmagyarázd a beszabályozott elméd igazát.
Engem nem érdekel ki miben hisz, de mind ugyan attól az Istentől vagyunk és ha ok nélkül veszed el mástól a jogait és terjeszted az utálatot, akkor ne számíts semmi jóra. Amíg nem ugyan olyanok a jogaink, addig soha nem lesz egyenlőség.
Egy teljesen természetes dolog elutasítására nincsenek észérvek. Olyan mintha a természetes vörösöket elégetnénk mert boszorkányok.
19/l/bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!