Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért homofóbok a magyarok többsége ?
Mert mi az ami neked nem elfogadható? Kérdezem heteróként. Miben más, amikor valaki lányokra bukik?
Aki itt azt próbálja magyarázni hogy egyenlőek a jogaink. A bejegyzett élletársi és a a házasság sok dologban különbözik. Szóval 1 jog igazából, de rengeteg olyan aldolog van benne amit szerintem mi is megérdemelnénk.
Az örökbefogadáshoz még nem is annyira ragaszkodom(pedig alap lenne). Hiszen jelenleg nincs személyes okom rá, lesz minden értelemben saját gyermekem.
19/l/bi
Nagyon örülnék annak, ha nem kellene a munkahelyemen titkolóznom a párommal kapcsolatban, valamint nem lennék folyamatosan kiteve a kollégák folyamatos kérdéseinek, amik a magánéletemre irányulnak. Aki azt mondja, hogy a négy fal között legyen meleg a meleg, akkor gondoljon arra, hogy a társadalomban nem magánügy a szerelmi élet, ahogy azt az előbb kifejtettem.
Szeretnem, ha nem néznének rám furcsán vagy nem undorodnának meg attól, hogy nekem azonos nemű párom van.
Lassan elviselhetetlen, hogy az embernek szégyellnie kell magát azért, mert szerelmes.
Szerintem a kölcsönös tisztelet és elfogadás kiharcolása nem kellene, hogy fájjon az embereknek. Többek között erről szólnak a pride felvonulások.
szerintem az ún. Ember természetes módon homofób, rasszista és kirekesztő. pár százalék gondolkodik másként saját indíttatásból.
a mai világban pedig sokan agymosásból, divatból, figyelem hiányból a természetes viselkedés ellen vannak. és ebből lesz a feszültség, mert harcolnak a létező jogaikért.
pl. családot, gyereket akarsz? oké, de a család az férj- feleség, azaz férfi-nő. ja ez nem megy, hát akkor sajnos neked az élet nem teszi lehetővé ezt.
A magyar emberek többsége szerintem azért homofób, mert a társadalom még nem nött fel az átlagostól eltérö emberek elfogadásához.
Ez a fajta konzervatívizmus más témában is megjelenik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!