Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utcán megismered a melegeket?
Figyelt kérdés
Utcán megismered a meleg fiúkat?, Volt már hogy leszólított egy meleg téged? Honnan lehet felismerni a melegeket? Én is meleg vagyok 18/f, ha meleg vagy mit nézel meg elöször egy fiún? Ha hetero vagy akkor megnézed a szembejövő pasi péniszét? Vagy öltözőben?
Írjatok kort és nemet is. Köszönöm
2020. aug. 19. 22:46
31/38 anonim válasza:
#29-es vagyok.
Nem volt semmi. 😃
Nagyon zavarba jöttem és csak annyit tudtam mondani a srácnak az elég direkt ajánlatra, hogy bocsi de nem vagyok b.zi. És vörös fejjel elsétáltam.😂😃
32/38 anonim válasza:
Mi volt az az elég direkt ajánlat? :)
33/38 anonim válasza:
Csak sörözni hívott a srác, de a testbeszéd és a helyzet a Balcsi parton elég egyértelmű volt.
35/38 anonim válasza:
Utólag már én is bántam, hogy nyuszi voltam. 😁
37/38 anonim válasza:
én elég sok melegek láttam sétálni az utcán, és hááááát... volt mozgások az fix xd, én leginkább a mozgásukról felismerem őket, de én az a fajta vagyok, aki már az olyanokat is furcsa szemmel nézni, akik olyan farmert hordanak, amin kilóg a bokájuk, a nőknek az jól áll, de srácok, ugyan már,egy fiu fiúsan nézzen ki, és ne úgy mint egy divatmajom
38/38 Vuk-91 válasza:
Azért én nem mondanám meg senkinek hogy mit viseljen, semmi közöm hozzá, ha sérti a szemem, máshova megyek, ne tekintsünk mindenkire tömegcikként. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!