Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Utcán megismered a melegeket?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utcán megismered a melegeket?

Figyelt kérdés

Utcán megismered a meleg fiúkat?, Volt már hogy leszólított egy meleg téged? Honnan lehet felismerni a melegeket? Én is meleg vagyok 18/f, ha meleg vagy mit nézel meg elöször egy fiún? Ha hetero vagy akkor megnézed a szembejövő pasi péniszét? Vagy öltözőben?

Írjatok kort és nemet is. Köszönöm

2020. aug. 19. 22:46
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem járából/mozdulatokból,beszédből,öltözködésből meg lehet állapítani hogy ki a meleg.

Pasin lentről fölfelé haladok.

Mindig a lábakat nézem először (nyár).

Télen pedig az arcot.

20/f

2020. aug. 19. 22:54
 2/38 anonim ***** válasza:
84%

Hetero nem nézi meg a másik pasi péniszét... pontosabban odapillant, de inkább "összemérés" jegyében nem azért mert vonzza.

Öltözködésből nem mondod meg (kivéve ha egyértelműen travi), de egy pillantás, néhány mozdulat néha többet mond minden szónál. S nem az ahogy a cerkád méregeti, hanem ahogy rád néz - a szemedbe.

2020. aug. 19. 22:55
 3/38 anonim ***** válasza:
83%
Bocsi járásból*
2020. aug. 19. 22:55
 4/38 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es van párod?
2020. aug. 19. 23:01
 5/38 anonim ***** válasza:
83%
Nincsen ráírva senkire sem, hogy meleg. Az átlagos meleg semmiben sem tér el az átlagos heterótól. Mese beszéd, hogy valaki bárkiről megmondja, hogy meleg-e. De azért tud úgy viselkedni, hogy az már szembeötlő. 60/f
2020. aug. 19. 23:04
 6/38 anonim ***** válasza:
59%

Kérdező

1-es vagyok.

Nincs párom és nem is tervezek komolyat.

2020. aug. 19. 23:10
 7/38 anonim ***** válasza:
96%
Van egy jel, ami szerintem nagyon árulkodó, amikor a srác tetőtől talpig végigscannel a szemével. 😛 Csak nagyon nehéz elkapni a pillanatot. De persze nincs 100%-os módszer.
2020. aug. 19. 23:12
 8/38 A kérdező kommentje:
1-es, és nem olyan komolyat sem tervezel? 😀
2020. aug. 19. 23:26
 9/38 anonim ***** válasza:
91%
De olyat tervezek
2020. aug. 19. 23:37
 10/38 -remete- ***** válasza:
82%
Szerintem s lehet meg mondani első klikkre, hogy meleg e valaki. De persze ha papagálynak öltözik :))
2020. aug. 20. 05:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!