Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utcán megismered a melegeket?
Utcán megismered a meleg fiúkat?, Volt már hogy leszólított egy meleg téged? Honnan lehet felismerni a melegeket? Én is meleg vagyok 18/f, ha meleg vagy mit nézel meg elöször egy fiún? Ha hetero vagy akkor megnézed a szembejövő pasi péniszét? Vagy öltözőben?
Írjatok kort és nemet is. Köszönöm
Szerintem járából/mozdulatokból,beszédből,öltözködésből meg lehet állapítani hogy ki a meleg.
Pasin lentről fölfelé haladok.
Mindig a lábakat nézem először (nyár).
Télen pedig az arcot.
20/f
Hetero nem nézi meg a másik pasi péniszét... pontosabban odapillant, de inkább "összemérés" jegyében nem azért mert vonzza.
Öltözködésből nem mondod meg (kivéve ha egyértelműen travi), de egy pillantás, néhány mozdulat néha többet mond minden szónál. S nem az ahogy a cerkád méregeti, hanem ahogy rád néz - a szemedbe.
Kérdező
1-es vagyok.
Nincs párom és nem is tervezek komolyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!