Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utcán megismered a melegeket?
Utcán megismered a meleg fiúkat?, Volt már hogy leszólított egy meleg téged? Honnan lehet felismerni a melegeket? Én is meleg vagyok 18/f, ha meleg vagy mit nézel meg elöször egy fiún? Ha hetero vagy akkor megnézed a szembejövő pasi péniszét? Vagy öltözőben?
Írjatok kort és nemet is. Köszönöm

amirol ti beszeltek mind sztereotipiakra epul, hogy egy meleg "ugy" nez ki, jajj de van akirol "nem mondod meg"....
Hulyeseg.
Dragam, van egy belso gaydarod ami van, mert a meleg (itt barmilyen szexualis kisebbseget is ideertek) embik felismerik egymast.

Öltözködésbol nem lehet észrevenni, hogy meleg e valaki. Mert a melegek is nagyon sokféleképpen oltozkodnek.
Ugyanugy mozdulatbol, járásbol, beszedbol sem mert vannak feminin férfiak is akik heterok, vagy metroszexualisak akikre előszeretettel mondják azt, hogy melegek miközben nem azok.
Szerintem ha sokat stirol egy pasi akkor talaaaan meleg vagy biszex, de véleményem szerint ha kijelenti, hogy meleg akkor az igazából.
Pl egy rózsaszín polotol senki sem lesz meleg 😃

Nekem ami bevált, hogy nem mindig azt a pasit nézem aki bejön, hanem például állomásokon, metrón azt figyelem, hogy valaki épp a pasikat stíröli vagy a csajokat :) Eddig bevált.
A Gaydar-hoz meg kellő önismeret és tapasztalat kell.
Ismerned kell önmagad, az apró jeleket, amiből rájössz, hogy ki az aki a másikhoz vonzódik. Tekintet, kisugárzás (van olyan mikor nem jön be az illető, de mégis megérzed, hogy ő is meleg, ezt másképp nem lehet magyarázni, ahhoz az érzéshez hasonlít mikor azt érzed, hogy egy másik pasival megvan köztetek a kémia, amolyan megfoghatatlan megfogalmazhatatlan érzés), hangleejtés (ebből sem lehet teljesen következtetést levonni, a femininek miatt, de ha több jelet is látsz, akkor sok kicsi sokra megy).

Nem, szerintem nem lehet megmondani egy srácról látásra hogy meleg e.
Öltözködésről főleg nem.
Rajtam is sokszor van rózsaszín vagy lila, póló, zokni.
De még a kocsim is matt lila színűre van fóliázva, mégsem vagyok meleg, pedig sok srác bámul meg engem ahogy észrevettem, gondolom sokan melegnek néznek.
20/F

Ha egy pasival találkozik a szemetek és mosolyogtok, akkor valszeg meleg
engem már szólított le egy így pasi :)

Engem is szólított le meleg, a végén orallal kielégített, 15 éves.
Én azért szoktam az emberek szemébe nézni, mert merek, nem vagyok se link, se simlis! Azt is szeretem a szemkontaktus harc, hogy nem fogok elnézni, vagyis nem szeretek veszni.
Volt hogy szemébe néztem, és elmosolygott, na mondom magamba bejöttem neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!