Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan próbáltok megismerni egy srácot, aki bejön
nektek?
Figyelt kérdés
A következő a szitu: van 1 idegen srác, aki nagyon bejön neked, akit bizonyos időközönként látsz (pl.: busz, suli, munkahely stb.). Szeretnéd őt jobban megismerni. Hogyan próbálnál közelebb kerülni hozzá? Hogyan próbálnád jobban megismerni? Nyilván az, hogy külsőleg bejön valaki, az számít, de a belső értékei is nagyon fontosak egy embernek, ezért is lenne lényeges - első körben - jobban megismerni az illetőt, több információt "begyűjteni" róla. Hogyan lehet úgy fiúként fiúval ismerkedni, hogy a másik fél ne fogjon gyanút? xD
Én pontosan így voltam, és nekem a szallagavató és az arra való próbák segítettek ebben, annyira, hogy aznap este összegabalyodtunk, majd azóta is ő a pasim.
Szóvall neked is mindenképp valami ilyesmit ajánlanék, próbálj a baráti körébe kerülni, menj vele bulizni, ilyenek.
2020. aug. 13. 16:15
2/19 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy hogy buszon látom csak reggelente, a suliban vagy a melóhelyen. Mind más szitu és más a kockázat is. Továbbá ha semmilyen szinten nem látom rajta, hogy meleg lenne, akkor be sem próbálkoznék.
2020. aug. 13. 16:46
3/19 anonim válasza:
Sehogy
Az ilyenek sose melegek
Mindegyik siet haza a csajához
2020. aug. 13. 21:15
4/19 A kérdező kommentje:
Utolsó. Ezzel nem értek egyet. Ez nyilván nem mindig van így... Ez igen erőteljes általánosítás.
Amúgy a válaszok jöhetnek arra a szitura, ha egy totál idegen srácról van szó (mégcsak közös ismerősök sincsenek), de sűrűn találkozol vele (egy héten többször is). Egy ilyen sráccal hogyan ismerkednél?
2020. aug. 19. 23:50
5/19 anonim válasza:
Szólj hozzá, kérdezd meg, hogy van. Nézz utána, hátha Tinderen fent van, vagy egyéb meleg társkeresőn, tegyél meg mindent, hogy beszélj vele.
2020. aug. 20. 23:21
6/19 anonim válasza:
Hát szerintem kérdez tőle valamit, amúgy ha munkahely/suli akkor könnyebb, de ha buszon látod akkor nehezebb. Ha munkahelyen vagy vele együtt akkor kérdez tőle valamit, pl egyszer kérdezd tőle meg h tudja e hogy mennyi az idő, mert épp nincs nálad a órád. Aztán ha nem túl zárkózott és szeret másokkal beszélgetni akkor simán kialakulhat ezáltal egy beszélgetés, de ha zárkózott akkor én ezután még párszor próbálkoznak vagy pl: ha épp le esnek neki a papírok akkor segíts neki fel szedni, és mondj neki valamit pl: „ahogy láttom nem csak nekem esik ma le minden a kezemből" vagy valami hasonlót, ezek után bemutatkozhatsz neki. És már csak a kitartó ismerkedés vár rád. Ha sulirol beszélünk akkor próbálj a egyik haverjával össze haverkodni, vagy légy közel a baráti társaságához és ha mondjuk olyan témáról beszélnek ami téged is érdekel akkor szólj hozzá. Mondjuk ezek nagyon könnyűnek tűnnek így leírva, de mondjuk én nagyon zárkózott vagyok szóval sok bátorság kéne ahoz h ismerkedjek. De ha valaki nyitott felém akkor én is meg nyílók neki. Amúgy én hetente szoktam találkozni egy sráccal, nem ismerjük egymást (munkahelyen) viszont én félek nyitni felé, de ha ő nyitna felém akkor nagyon örülnék neki. Amúgy már egy ideje nézzük egymást, de még sajnos egyikünk sem próbál nyitni a másik felé. Bárcsak változna ez. Mindenesetre sok sikert kívánok!
2020. okt. 22. 18:43
7/19 anonim válasza:
#6-os, bízom benne, hogy idővel összejön a sráccal valami. Szorítok!
2020. okt. 30. 20:59
8/19 anonim válasza:
„Hogyan lehet úgy fiúként fiúval ismerkedni, hogy a másik fél ne fogjon gyanút?”
:) Szerintem egy éles eszű srác hamar kapisgálhatja, hogy mi lehet az ábra, ha egy számára ismeretlen fiú csak úgy hirtelen szóba elegyedik vele. ;)
2021. máj. 19. 17:40
9/19 anonim válasza:
Mindenképpen hozzászólnék, pl. úgy, mintha ismerös lenne: -szia Pistike ;-) Aztán elnézést kérnék töle, mert összetévesztettem egy másik jóképü haverommal....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!