Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utcán megismered a melegeket?
Utcán megismered a meleg fiúkat?, Volt már hogy leszólított egy meleg téged? Honnan lehet felismerni a melegeket? Én is meleg vagyok 18/f, ha meleg vagy mit nézel meg elöször egy fiún? Ha hetero vagy akkor megnézed a szembejövő pasi péniszét? Vagy öltözőben?
Írjatok kort és nemet is. Köszönöm
Megmondani valakiről, hogy meleg, átlag körülmények között lehetetlen, hacsak nem hord egy szivárványos jelvényt, mert mint mindenki az LGBT+ társadalomban, ők is egyébként normális emberek, beolvadnak a környezetükbe, de azért azon a bizonyos felvonuláson divattá vált a papagály viselet.
Biszexként el tudom mondani, hogy környezetemben SENKI nem jött rá, hogy biszex vagyok.
Nem minden meleg öltözködik feltűnően, festi a körmét stb és nem minden meleg magamutogató, vagy feminin. Én is meleg vagyok, de kívülről senki nem mondaná meg, hogy éppen nem a lányok érdekelnek, mert viselkedésbe, beszédbe, öltözködésbe stb, mindenhogy férfi vagyok. Persze, ha valaki rázza magát, vagy úgy jelenik meg, mint a leírtak, akkor igen erős lehet a gyanú, hogy az illető meleg, de mint mondtam, sokkal több meleg van, csak nem különböznek még sokadik pillantásra, vagy megismerés után sem a heteróktól. És sajnos pont a pride-os vonaglók kis százaléka alapján undorodik mindenki a melegektől (ez alapján jogosan), és azonosít velük minden meleget még az is, akinek egyébként nincs baja a homoszexualitással... :(
20F
Rólam soha senki nem mondaná meg... gondoltam.
Aztán a nyáron leszólított egy srác. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!